Popis výrobku

Hledáte ideální koupelnovou skříňku, která by dokonale zapadla do vašeho interiéru? Seznamte se s výrobkem Skříňka lazienkowa závěsná Mindel 60 cm - Bílý.

Tato skříňka vás okouzlí svým jednoduchým a elegantním designem. Bílá barva dodá vaší koupelně pocit čistoty a svěžesti. Její šířka 60 cm je ideální pro menší prostory, ale i do velkých koupelen se skvěle hodí.

Skříňka je vyrobena z kvalitních materiálů, které zaručují dlouhou životnost. Její rozměry 60 x 80 x 30 cm nabízí dostatek místa pro uskladnění všech vašich koupelnových potřeb. Systém tichého zavírání dveří zajišťuje pohodlné a tiché používání.

Montáž nábytku si můžete provést sami, díky čemuž ušetříte na nákladech za montáž. Navíc, skříňka je dodávána v balení, což usnadňuje její přepravu. Tato skříňka je nejen praktická, ale i estetická. Přidejte do své koupelny kousek elegance s naší Skříňkou lazienkowou závěsnou Mindel 60 cm - Bílý.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorná skříňka do koupelny Mindel 60 cm → Můžete snadno uložit všechny své koupelnové potřeby, jako jsou ručníky, kosmetika atd. Udržuje vaši koupelnu uspořádanou a čistou.
  • Vlastní montáž → Poskytuje vám svobodu a flexibilitu při rozhodování o umístění skříňky. Je to ideální pro ty, kteří mají rádi DIY projekty.
  • Tiché zavírání → Tato funkce zajišťuje, že dveře skříňky se zavřou jemně a tichým způsobem. To přispívá k celkovému klidu a relaxaci ve vaší koupelně.
  • Robustní a odolná konstrukce → Díky své pevné konstrukci a kvalitnímu materiálu je tato skříňka do koupelny odolná vůči vlhkosti a opotřebení, což zajišťuje její dlouhou životnost.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 60 cm,

  • výška: 80 cm,

  • hloubka: 30 cm,

  • Montáž: Vlastní

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva korpusu

bílá

Provedení

systém zavírání dvířek

tiché zavírání

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

22,2 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

81 cm x 93 cm x 8 cm

Hodnocení zákazníků

/koupelnova-skrinka-zavesna-mindel-60-cm---bily-p-156208-1064-1064.html