Popis výrobku

Hledáte tu perfektní koupelnovou skříňku, která bude skvěle vypadat a zároveň bude funkční? Seznamte se s naší skříňkou Mindel 60 cm - stojanem craft / černou.

Skříňka Mindel je dokonalým spojením krásy a funkčnosti. Její elegantní design v kombinaci s dubem craft zlatým dodá vaší koupelně moderní a luxusní vzhled. Černý stojan zase přidává šmrnc a kontrast, který je tak oblíbený v současných trendech interiérového designu.

Skříňka je vyrobena z kvalitních materiálů, které zaručují její dlouhou životnost. Má rozměry 60 x 80 x 30 cm, což je ideální velikost pro jakoukoli koupelnu. Navíc je vybavena systémem tichého zavírání, takže nikdy nebudete muset řešit hlasité zavírání dveří.

Skříňka je dodávána v balení pro vlastní montáž, což vám umožní přizpůsobit její umístění vašim potřebám. Ať už hledáte úložný prostor pro ručníky, kosmetiku nebo jiné koupelnové doplňky, skříňka Mindel je tou pravou volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Optimální rozměry → Skříňka do koupelny Mindel 60 cm je ideální volbou pro ty, kteří hledají kompaktní, ale prostorné řešení pro svou koupelnu. S rozměry 60 x 80 x 30 cm je dostatečně velká na to, aby poskytla dostatek úložného prostoru, ale zároveň dostatečně malá, aby se vešla do jakékoliv koupelny.
  • Vlastní montáž → Mindel 60 cm je dodávána v balení pro vlastní montáž, což znamená, že si ji můžete sestavit podle svých představ a potřeb. To vám umožní přizpůsobit vzhled a funkci skříňky vašim konkrétním potřebám.
  • Tiché zavírání → Systém tichého zavírání zaručuje, že dveře skříňky se nikdy nezavřou náhlým a hlasitým rázem. Toto je ideální pro ty, kteří preferují klid a ticho ve své koupelně.
  • Odolný materiál → Skříňka do koupelny Mindel 60 cm je vyrobena z odolného materiálu, který je navržen tak, aby vydržel vlhkost a teplotní výkyvy typické pro koupelny. To znamená, že si můžete být jisti, že vaše nová skříňka vydrží dlouho v perfektním stavu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 60 cm,

  • výška: 80 cm,

  • hloubka: 30 cm,

  • Montáž: Vlastní

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Barva korpusu

dub craft zlatý

Barva pracovní desky

dub craft zlatý

Provedení

systém zavírání dvířek

tiché zavírání

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

22,2 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

81 cm x 93 cm x 8 cm

Hodnocení zákazníků

/koupelnova-skrinka-zavesna-mindel-60-cm---podstavec-craft---cerny-p-156206-1064-1064.html