Popis výrobku

Hledáte dokonalou koupelnovou skříňku, která by dokonale zapadla do vašeho interiéru? Seznamte se s naším produktem - Skříňka lazienkowa závěsná Mindel 60 cm - Podstavec craft.

Tato skříňka vás okouzlí svým moderním designem a zlatým dubovým provedením, které dodá vaší koupelně luxusní vzhled. Její šířka 60 cm, výška 80 cm a hloubka 30 cm vytvářejí ideální rozměry pro umístění všech vašich koupelnových potřeb.

Skříňka je vyrobena z kvalitního materiálu, který je odolný vůči vlhkosti a snadno se udržuje. Systém tichého zavírání dvířek zajišťuje komfort a klid při každém použití. Nábytek je dodáván v balení pro vlastní montáž, což vám umožní přizpůsobit jeho umístění vašim potřebám.

Skříňka Mindel je nejen praktická, ale také esteticky přitažlivá. Její zlatý dubový vzhled dodá vaší koupelně teplý a přívětivý vzhled. S touto skříňkou získáte nejen úložný prostor, ale také stylový doplněk, který oživí vaši koupelnu.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorná skříňka → Skříňka Mindel 60 cm nabízí dostatek prostoru pro uskladnění všech vašich koupelnových potřeb. S rozměry 60 x 80 x 30 cm je ideální pro menší i větší koupelny.
  • Samonosná montáž → Tento nábytek je dodáván v balení pro vlastní montáž, což vám umožní přizpůsobit jeho umístění vašim potřebám a preferencím.
  • Kvalitní materiály → Skříňka je vyrobena z odolného dubu craft zlatého, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost vůči vlhkosti a opotřebení.
  • Tiché zavírání → Díky systému tichého zavírání se dveře skříňky zavírají pomalu a tiše, což přispívá k celkovému komfortu používání a prodlužuje životnost nábytku.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 60 cm,

  • výška: 80 cm,

  • hloubka: 30 cm,

  • Montáž: Vlastní

Více parametrů

barevné provedení

Barva přední části

dub craft zlatý

Barva korpusu

dub craft zlatý

Provedení

systém zavírání dvířek

tiché zavírání

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

22,2 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

81 cm x 93 cm x 8 cm

Hodnocení zákazníků

/koupelnova-skrinka-zavesna-mindel-60-cm---podstavec-craft-p-156207-1064-1064.html