Popis výrobku

Hledáte ideální botník pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Sonata 70 cm - vznešený kaštan.

Tato skříňka na boty Sonata přináší sofistikovaný a elegantní design do každého interiéru. Jeho vznešený kaštanový odstín dodává prostoru teplý a příjemný pocit. Rozměry 72 x 121 x 19 cm zaručují, že se vejde do každého prostoru, aniž by zasahoval do obecného rozložení místnosti.

Co se týče kvality a funkčnosti, skříňka na boty Sonata je vyrobena z 16 mm laminované desky, což zajišťuje její dlouhou životnost a odolnost. Tři dveře z 22 mm laminované desky poskytují dostatek prostoru pro uložení vašich bot, zatímco kovové úchyty zaručují snadné otevírání a zavírání.

Montáž je snadná a můžete si ji provést sami, což vám umožní ušetřit čas i peníze. Skříňka na boty Sonata je nejen praktickým řešením pro uskladnění bot, ale také elegantním doplňkem do vašeho domova. Přidejte tento kousek do svého interiéru a užijte si jeho krásu a funkčnost každý den.

Vlastnosti produktu:

  • Velké rozměry → Skříňka na boty Sonata 70 cm nabízí dostatek prostoru pro uskladnění vašich bot. Její rozměry 72 x 121 x 19 cm umožňují uložení různých typů a velikostí obuvi, což přispívá k udržení pořádku a čistoty v domácnosti.
  • Laminovaná deska → Použití laminované desky o tloušťce 16 mm pro přední část a 22 mm pro korpus zaručuje vysokou odolnost a dlouhou životnost produktu. Tento nábytek je navržen tak, aby odolával běžnému opotřebení a zůstal vypadat jako nový po mnoho let.
  • Samostatná montáž → Skříňka na boty je dodávána v balení pro vlastní montáž, což vám umožní uspořit peníze za služby montáže. Navíc vám to dává možnost postavit skříňku tam, kde to nejlépe vyhovuje vašim potřebám a preferencím.
  • Kovové úchyty → Kovové úchyty nejenže dodávají skříňce na boty elegantní vzhled, ale také zaručují snadnou a pohodlnou manipulaci. Jejich pevnost a odolnost zaručuje, že budou sloužit bez problémů po dlouhou dobu.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 72 cm,

  • výška: 121 cm,

  • hloubka: 19 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

kaštan

Barva přední části

kaštan

Provedení

čelní části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Korpus

laminovaná deska 22 mm

Lišta

MDF 21.5 mm

Provedení

Úchytky

kov

Vybavení

Počet dvířek

3

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

11 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

77 cm x 11 cm x 41 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

11 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

114 cm x 6 cm x 38 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

8 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

65 cm x 9 cm x 38 cm

Hodnocení zákazníků

/botnik-sonata-70-cm---kastan-slechetny-p-156578-1084-1064.1078.1084.html