Popis výrobku

Hledáte dokonalou skříňku pod umyvadlo pro vaši moderní koupelnu? Seznamte se s výrobkem Mindel 60 cm - bílá.

Skříňka pod umyvadlo Mindel vás okouzlí svým elegantním designem. Bílá barva dodá vaší koupelně svěží a čistý vzhled, zatímco černé nožičky z hliníku přidají šmrnc a moderní nádech. Tento kousek nábytku je nejen krásný, ale také praktický a snadno se hodí do jakékoliv koupelny.

Výhodou skříňky pod umyvadlo Mindel je její rozměr 60 x 75 x 47 cm, který poskytuje dostatek prostoru pro uložení všech vašich koupelnových potřeb. Skříňka je dodávána v balení a je připravena k vlastní montáži, což znamená, že ji můžete snadno přizpůsobit vašim potřebám.

Skříňka je vyrobena z kvalitních materiálů, včetně laminované desky o tloušťce 36 mm, která je odolná vůči vlhkosti a snadno se čistí. Černé nožičky z hliníku dodávají skříňce stabilitu a zároveň přidávají moderní vzhled. Tento kousek nábytku je nejen funkční, ale také esteticky přitažlivý, což z něj dělá ideální doplněk pro vaši koupelnu.

Vlastnosti produktu:

  • Optimální rozměry → Skříňka pod umyvadlo Mindel 60 cm se vyznačuje optimálními rozměry 60 x 75 x 47 cm, které umožňují její snadnou instalaci i v menších koupelnách. Ušetříte místo a zároveň získáte dostatek úložného prostoru.
  • Vlastní montáž → Skříňka je dodávána v balení pro vlastní montáž. Díky tomu máte možnost přizpůsobit její umístění podle vlastních potřeb a přání. Navíc se tak můžete vyhnout dalším nákladům za odbornou montáž.
  • Hliníkové nožičky → Černé hliníkové nožičky nejen doplňují elegantní vzhled skříňky, ale také zajišťují její stabilitu a odolnost. Díky nim bude skříňka bezpečně stát na jakémkoli povrchu.
  • Laminovaná pracovní deska → Skříňka je vybavena laminovanou pracovní deskou o tloušťce 36 mm, která je odolná proti vlhkosti a snadno se udržuje. Tento materiál je ideální pro koupelnový nábytek, protože zajišťuje jeho dlouhou životnost.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 60 cm,

  • výška: 75 cm,

  • hloubka: 47 cm,

  • Montáž: Vlastní

Více parametrů

barevné provedení

Barva horní desky

bílá

Barva korpusu

bílá

Barva nožek

černá

Provedení

nožičky

hliník

pracovní deska

laminovaná deska 36 mm

Provedení

systém zavírání

tiché zavírání

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

27,3 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

100 cm x 83 cm x 9 cm

Hodnocení zákazníků

/skrinka-pod-umyvadlo-mindel-60-cm---bila-p-156196-1064-1064.html