Popis výrobku

Hledáte dokonalou skříňku pod umyvadlo pro vaši moderní koupelnu? Seznamte se s produktem Mindel 60 cm - dub craft zlatý.

Tato skříňka pod umyvadlo je skutečným okrasem každé koupelny. Její zlatý dubový design dodá vašemu interiéru šmrnc a luxus. Černé nožičky skříňky kontrastují s dub craft zlatým povrchem, což dodává celkovému vzhledu na sofistikovanosti.

Mindel 60 cm je nejen krásná, ale také praktická. S rozměry 60 x 75 x 47 cm nabízí dostatek úložného prostoru pro všechny vaše koupelnové potřeby. Navíc, je vyrobena z odolného laminovaného materiálu, což zaručuje její dlouhou životnost.

Skříňka je dodávána v balení a je připravena k vlastní montáži. Díky tomu si ji můžete sestavit přesně podle svých představ a potřeb. Ať už hledáte skříňku do koupelny pro svůj domov nebo pro komerční prostor, Mindel 60 cm - dub craft zlatý je tou pravou volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Skříňka pod umyvadlo Mindel 60 cm - dub craft zlatý: Tato skříňka je ideální pro každou koupelnu. Její rozměry 60 x 75 x 47 cm jsou ideální pro malé i velké prostory. Díky své velikosti nabízí dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby v koupelně.
  • Vlastní montáž: Tento nábytek je dodáván v balení, což vám umožní sestavit ho podle vašich představ. To vám dává možnost přizpůsobit vzhled a funkci skříňky vašim potřebám.
  • Černé provedení nožiček: Nožičky z hliníku v černé barvě dodávají tomuto kousku nábytku moderní a elegantní vzhled. Jsou také velmi odolné a stabilní, což zajišťuje dlouhou životnost skříňky.
  • Dub craft zlatý pracovní deska: Pracovní deska z laminované desky 36 mm v barvě dub craft zlatý dodává tomuto kousku nábytku luxusní a sofistikovaný vzhled. Je také velmi odolná a snadno se udržuje, což zajišťuje, že bude vypadat skvěle po dlouhou dobu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 60 cm,

  • výška: 75 cm,

  • hloubka: 47 cm,

  • Montáž: Vlastní

Více parametrů

barevné provedení

Barva přední části

dub craft zlatý

Barva nožek

černá

Barva pracovní desky

dub craft zlatý

Provedení

nožičky

hliník

pracovní deska

laminovaná deska 36 mm

Provedení

systém zavírání

tiché zavírání

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

27,3 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

100 cm x 83 cm x 9 cm

Hodnocení zákazníků

/skrinka-pod-umyvadlo-mindel-60-cm---dub-craft-zlaty-p-156195-1064-1064.html