Stropní světla

nalezených výrobků: nalezených výrobků: 1
řadit :
Sortowanie
   1    z    1   
výsledků na stránku:
status
cena
Cena
-
Velikosti

   1    z    1   
výsledků na stránku:
Závěsné lampy dnes jsou nejen zdrojem světla. To také dekorativní prvek, který při správném výběru může obohatit interiér a zároveň špatně - zcela promarnit jeho potenciál. Správná lampa vytvoří úžasnou atmosféru, která Vám umožní rychle si odpočinout ve svém domě. Pokud pracujete na dálku, se Vám zvýší komfort práce a zabráníte rychlé únavě. Z tohoto důvodu je tak důležité, aby byl výběr závěsné lampy, kterou umístíte do svého domu, dobře promyšlený.

Na co si dávat pozor při nákupu závěsných lamp?

Jak na vizuální, tak i na funkční problémy. Ty první jsou často jen otázkou vkusu, takže na začátku  se stojí za to zaměřit především na užitečnost závěsné lampy. Jiné modely budou vhodné pro zdobení obývacího pokoje a jiné pro osvětlení kuchyně. V našem obchodě najdete:
 
  • lampy nad stůl - ideální pro místnosti, kde se lidé setkávají; budou dobře fungovat v jídelně při společném jídle a v obývacím pokoji během večírku s přáteli;
  • závěsné lampy do kuchyně - zajistí správné množství světla nutné při přípravě jídel;
  • závěsné lampy do obývacího pokoje - modely přizpůsobené k osvětlení místností, ve kterých budete odpočívat; mají často originální tvary;
  • moderní stropní lampy do ložnice - vytvořené tak, aby modelovaly osvětlení a zajišťovaly pohodlný odpočinek;
  • závěsné stropní lampy do koupelny - obvykle ve formě malých lamp, odolných vůči vlhkosti, která obvykle je v této místnosti;
  • závěsné lampy na terasu - osvědčí se během jarních grilování a letních akcí.
 
Užitečnost závěsné lampy do značné míry závisí také na správně vybrané žárovce. Například modely vybrané do obývacího pokoje nebo ložnice by měly poskytovat měkké světlo, které Vám umožní odpočinek. Z tohoto důvodu jsou žárovky s nízkou intenzitou dokonalé, což by rozhodně ne všude fungovalo, například v kuchyni.

Jak uspořádat obývací pokoj při pomoci závěsných lamp?

Problémy s použitelností máme už za sebou, je čas se zaměřit na dekorativní aspekty. Pokud prohlížíte stránku tohoto obchodu, pravděpodobně hledáte něco, co by se perfektně hodilo do prostoru Vašeho bytu. Výběr správné závěsné lampy bude záviset na stylu, ve kterém místnost uspořádáte. V tom případě skvělá bude:

  • černá závěsná lampa pokud uspořádáte interiér pomocí industriálních motivů; dodá místnosti prostoty, což je pro tento styl velmi žádoucí;
  • zlatá závěsná lampa pokud ve Vaší duši hraje styl glamour; takový model dokonale zapadne do všudypřítomné nádhery a luxusu;
  • závěsná lampa koule, nejlépe v bílé nebo pastelové barvě, pokud mate rádi boho styl; zdůrazňuje jemnost místnosti a dodává jí romantickou atmosféru;
  • skleněná závěsná lampa pokud v poslední době volíte populární skandinávský styl; jeho hlavním atributem je použití přírodních materiálů, takže sklo se bude perfektně kombinováno se dřevem, lnem a bavlnou.
Kromě toho bude lampa nad stůl (zejména dlouhý závěsný model) ideální pro industriální a skandinávské styly. V takových typech interiéru je hodně lineárních řešení, která na jedné straně zdůrazňují strohost obývacího pokoje a na druhé straně přidávají atmosféru.

Závěsné lampy - co byste měli vědět před nákupem?

Při výběru závěsné lampy pro Váš dům nebo byt pravděpodobně už myslíte na místo instalace. Skvělé! Musíte vědět, že by měla být instalována ve výšce, která Vám umožní volný pohyb po místnosti. Obvykle jsou to cca. 2 metry nad podlahou. Výjimkou jsou lampy nad stůl. Obvykle jsou namontovány 1 metr nad deskou stolu, protože tato výška umožňuje volně používat stůl se správným osvětlením. Pokud si nejste jisti, kam chcete závěsnou lampu umístit, vyberte model mající možnost regulace.
 
Druhým, nesmírně důležitým bodem je barva světla. V ložnicích a obývacích pokojích jsou instalovány žárovky s teplým žlutým světlem. Umožní Vám odpočinek a pomůže Vám usnout. Bílé světlo se naopak používá k osvětlení kanceláří a kuchyní, tj. míst, kde pracujeme nebo provádíme jiné aktivní činnosti. Tato barva se umožňuje soustředit a podporuje myšlenkové procesy.
 
Závěsné lampy se také navzájem liší v závislosti na stupni rozptylu světla, za který je odpovědné stínidlo. Například lampa nad stolem by měla být soustředěna na jeden bod. Takové řešení je nejen příjemnější pro lidské oko, ale také poskytuje lepší osvětlení. V případě moderních stropních lamp se používá rozptýlené světlo. Díky tomu se světlo šíří po celé místnosti a umožňuje rovnoměrné osvětlení i těch nejvzdálenějších koutů místnosti. Dobrým příkladem interiéru, který potřebuje silné světlo, je kuchyně. Předpokládáme, že po otevření každé skříně chcete vidět všechny produkty, které jsou v ní schovaný. Z tohoto důvodu se k osvětlení této místnosti obvykle používá více než jedna závěsná lampa s rozptýleným světlem.

Kolekce závěsných lamp, které splní očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků.

Závěsné lampy, které jsou k dispozici v našem obchodě, jsou nabídky přímo z nejmódnějších časopisů o interiérovém designu. Najdete zde jak geometrické tvary, tak minimalistické barvy, stejně jako originální vzory kombinované s intenzivními barvami. V našem obchodě najdete svou ideální závěsnou lampu, bez ohledu na to, do které místnosti ve svém domě ji chcete umístit nebo jaký styl interiéru preferujete.  Shromáždili jsme pro Vás širokou nabídku, která Vám umožní vybrat si vysněný model bez ohledu na Váš vkus.
 
Pokud Vás zajímá, která závěsná lampa (zlatá, stříbrná nebo možná černá) bude ta vhodná pro Váš prostor, rádi Vám pomůžeme. Jste jedním z náročnějších zákazníků? Podívejte se na vícebodové modely. Díky velkému počtu žárovek snadno osvětlíte i největší obývací pokoj nebo ložnici.
/stropni-svetla-c-1246.html