Popis výrobku

Hledáte dokonalou židli, která zvýrazní styl vašeho interiéru a zároveň nabídne vysoký komfort sezení? Seznamte se s naší židlí Cherry v černé barvě.

Tato židle je skvělým doplňkem do jakéhokoli prostoru díky svému elegantnímu designu a černé barvě. Její vzhled je moderní a luxusní, což jí umožňuje snadno zapadnout do různých interiérů. Čalounění Matt Velvet 99 dodává židli jedinečný vzhled a pocit pohodlí.

Židle Cherry je vyrobena s důrazem na detaily a kvalitu. Kovová konstrukce zaručuje stabilitu a dlouhou životnost. Rozměry 43 x 87 x 57 cm a výška sedu 48 cm zajišťují optimální pohodlí při sezení. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Provedení nožek v černé barvě dodává židli moderní a elegantní vzhled. Čalounění je vysoce kvalitní a odolné, což zaručuje dlouhou životnost a snadnou údržbu. Tato židle je nejen stylová, ale také praktická a funkční, což ji činí ideální volbou pro váš domov.

Vlastnosti produktu:

  • Pevná konstrukce → židle je vyrobena z kvalitního kovu, což zaručuje jej dlouhou životnost a stabilitu. Díky tomu se stane nerozlučnou součástí vašeho obývacího pokoje nebo jídelny na dlouhou dobu.
  • Pohodlné sezení → s výškou sedu 48 cm a rozměry 43 x 87 x 57 cm je tato židle ideální pro dlouhé hodiny sezení. Čalounění typu Matt Velvet 99 je mimořádně pohodlné a příjemné na dotek, takže se na ní budete cítit jako na obláčku.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.
  • Univerzální design → černý odstín židle se hodí do jakéhokoli interiéru. Její jednoduchý, ale elegantní design zaujme na první pohled a stane se skvělým doplňkem vašeho domova.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 43 cm,

  • výška: 87 cm,

  • hloubka: 57 cm,

  • Výška sedu: 48 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

černá

Typ

Matt Velvet 99

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/zidle-cherry---cerna---cerna-matt-velvet-99-p-49479-1016-1016.html