Popis výrobku

Zrcadlo do ložnice Santori SA-LU
 
Zrcadlo Santori je dekorativní nábytek, ideální jako doplnění kolekce do ložnice od Adam Nábytek. Prvek je ideální také i do jiných domácích místností. Zrcadlo můžete snadno přizpůsobit k většině kompozicí, kde rozzáří prostor a opticky zvětší interiér. 

Vlastnosti produktu:

  • zrcadlo určené do každého druhu místností
  • elegantní design
  • možnost změny barevného provedení a možnost spojování barev 
  • trvanlivá a solidní konstrukce na základě laminované desky o velké tloušťce
  • produkt nový, originálně zabalený
  • nábytek určen pro samostatnou montáž
  • záruka 2 roky

      

                 komfortní úchyty                                 stabilní konstrukce                              jednoduchá forma

Provedení:

  • korpus - laminovaná deska 18 mm (certifikovaná)
  • okraje - ABS okraje (zvýšená trvanlivost)

Podívejte se na plnou nabídku nábytku z kolekce Irlandia od Adam Nábytek:


Jiné kategorie:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 50 cm,

  • wysokość

    výška: 100 cm,

  • głębokość

    hloubka: 2,5 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Možnost výběru

Provedení

čelní části

zrcadlo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a praktičnost zrcadlových čel nábytku. Zrcadlo je nejen dekorativním prvkem, ale také praktickým řešením pro Váš interiér. Jeho hlavní výhodou je optické zvětšení prostoru, které dodává interiéru pocit prostornosti. Je ideálním řešením pro místnosti s menšími plochami, kde se počítá každý centimetr. Jako surovina pro nábytkové čelo má zrcadlo mnoho výhod. Zaprvé dodává nábytku jedinečný charakter a luxusní vzhled. Za druhé se zrcadlo snadno čistí a udržuje. Kromě toho zrcadlo opticky prosvětluje místnost, dodává jí hloubku a rafinovanost.

Korpus

laminovaná deska 18 mm

Další informace
18 mm silná laminovaná deska je pevná a univerzální surovina pro výrobu nábytku. Její přednosti jsou pro potenciálního zákazníka mimořádně výhodné. Díky laminované povrchové úpravě se deska snadno čistí a je odolná vůči skvrnám a poškození. To znamená, že nábytek vyrobený z tohoto materiálu bude mít dlouhou životnost a bude se snadno udržovat ve výborném stavu. Tloušťka 18 mm zajišťuje pevnou konstrukci nábytku, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti deformacím. Kromě toho je laminovaná deska k dispozici v různých provedeních a barvách, takže nábytek můžete přizpůsobit svým individuálním preferencím a stylu interiéru. Je to ideální řešení pro ty, kteří hledají estetický a funkční nábytek.

Typ nožičky

žádné - volba pro zavěšení

Další informace
Objevte revoluční řešení pro váš prostor - závěsný nábytek bez nohou. Zapomeňte na tradiční nohy, tento inovativní design dodá vašemu interiéru moderní a minimalistický styl. Závěsný kus nábytku vám poskytne svobodu při uspořádání, ušetří místo a dodá místnosti lehkost. Objevte pocit prostornosti, aniž byste museli složitě uklízet pod nábytkem. Toto funkční řešení je nejen estetické, ale také praktické - získáte více úložného prostoru, a to bez kompromisů. Vytvořte si jedinečný prostor pomocí závěsného nábytku - je to pro vás to nejlepší řešení.

Doplňující informace

dvouletá záruka

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Zrcadlo SA - LU - systém Santori

0,00

star star star star star

0 hodnocení


Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/zrcadlo-sa---lu---system-santori-p-15781-1206-1206.html