Popis výrobku

Hledáte dokonalou komodu, která s elegancí spojuje funkčnost a design? Seznamte se s produktem - dvoudveřovou komodou Moduzo loftovou s 3 zásuvkami o rozměrech 160 cm - Dub sand grange/matera.

Tato komoda přináší do vašeho interiéru nádech moderního stylu. Její přední část v barvě matera a korpus z laminované desky o tloušťce 16 mm vytváří harmonický celek. Díky šířce 161 cm, výšce 79 cm a hloubce 40 cm se stane dominantou vašeho pokoje.

Komoda Moduzo nejen skvěle vypadá, ale je také maximálně funkční. Dvě dveře a tři zásuvky poskytují dostatek úložného prostoru. Zásuvky jsou vybaveny kuličkovými pojezdy pro plynulé a tiché otevírání. Navíc, nábytek je dodáván v balení, což umožňuje vlastní montáž dle vašich potřeb a představ.

Tato komoda je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spojení praktické funkčnosti a moderního designu. Její rozměry a provedení zajišťují, že se hodí do každého interiéru. Ať už potřebujete úložný prostor v ložnici, obývacím pokoji nebo jídelně, dvoudveřová komoda Moduzo loftová s 3 zásuvkami bude ideální volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní konstrukce → Tato dvoudveřová komoda Moduzo loftowa z 3 zásuvkami 160 cm - Dub sand grange/matera je vyrobena z pevné laminované desky o tloušťce 16 mm. Díky tomu je nábytek odolný a dlouhodobě slouží bez poškození.
  • Praktické rozměry → Komoda má rozměry 161 x 79 x 40 cm. To znamená, že se vejde do většiny interiérů a poskytne dostatek úložného prostoru pro vaše potřeby.
  • Pohodlné uložení → Komoda je vybavena 3 zásuvkami a 2 dvířky, což umožňuje snadné a přehledné uložení věcí. Kuličkové pojezdy zásuvek umožňují plný výsuv a hladké otevírání.
  • Samostatná montáž → Nábytek je dodáván v balení pro samostatnou montáž. To vám umožní uspořit na nákladech za montáž a umožní vám přizpůsobit umístění nábytku podle vašich potřeb.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 161 cm,

  • výška: 79 cm,

  • hloubka: 40 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva přední části

matera

Provedení

Korpus

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je vynikající surovinou pro výrobu nábytku, která nabízí mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškrábání, což zajišťuje dlouhodobou kvalitu a estetický vzhled nábytku. Díky své odolnosti je nábytek robustní a vydrží každodenní používání po mnoho let. Kromě toho se laminovaná deska snadno udržuje - stačí ji otřít vlhkým hadříkem, aby si zachovala svůj krásný vzhled. Laminátová deska navíc nabízí širokou škálu vzorů a barev, což Vám umožní sladit nábytek s Vaším vlastním stylem a interiérem. Díky různým dekorům můžete vytvořit moderní i klasický design nábytku. Jedná se také o surovinu, se kterou se snadno pracuje, což vám dává možnost přizpůsobit si nábytek na míru.

čelní části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Nožičky

lakovaná překližka 15 mm

Nožičky

kluzáky z plastu

Provedení

Hrana

ABS

Systém otevírání

tradiční

systém otevírání

WU – otevírání zespodu

Zásuvkové pojezdy

kuličkové, plný výsuv

Vybavení

Počet dvířek

2

Počet zásuvek

3

Doplňkové vlastnosti

Nutná montáž do zdi

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Hodnocení zákazníků

/dvoudverova-komoda-moduzo-loftowa-z-3-zasuvkami-160-cm---dub-sand-grange-matera-p-157363-1012-1012.html