Popis výrobku

Hledáte ideální komodu, která dokonale zapadne do vašeho interiéru a zároveň poskytne dostatek úložného prostoru? Seznamte se s komodou Numb s 4 zásuvkami o rozměrech 160 cm - Bílý/Dub craft.

Tato komoda se stane skvělým doplňkem do vašeho domova díky svému modernímu a elegantnímu designu. Bílý korpus v kombinaci s dřevem dubu craft dodává komodě sofistikovaný vzhled, který se hodí do různých stylů interiérů.

Komoda Numb je vyrobena z kvalitní laminované desky o tloušťce 22 mm, což zaručuje její dlouhodobou odolnost a stabilitu. Navíc je vybavena systémem otevírání zásuvek push to open a válečkovými pojezdy, což zajišťuje plynulé a tiché otevírání. Díky dvěma dveřím a čtyřem zásuvkám nabízí komoda dostatek úložného prostoru pro vaše potřeby.

Montáž tohoto nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženým návodům a všemu potřebnému pro montáž v balení. ABS hrany a kovové panty zaručují dlouhou životnost a odolnost proti opotřebení. Navíc je komoda opatřena soklem, který dodává celkovému designu eleganci a stabilitu.

Vlastnosti produktu:

  • Velký úložný prostor → Komoda Numb s 4 zásuvkami a rozměry 160 x 94 x 45 cm nabízí velký úložný prostor pro vaše věci. Uspořádání vašeho domova nikdy nebylo snazší.
  • Push to open systém → Díky inovativnímu systému otevírání zásuvek "push to open" je ovládání komody hračkou. Žádné klikání nebo tahání, stačí jemně zatlačit.
  • Kvalitní materiály → Korpus komody je vyroben z 22 mm laminované desky a hrany jsou z ABS. Díky tomu je nábytek odolný a dlouho vydrží.
  • Snadná montáž → Komoda je dodávána v balení, což zjednodušuje přepravu a umožňuje vlastní montáž. Vše, co potřebujete, je v balení, takže montáž je rychlá a snadná.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 160 cm,

  • výška: 94 cm,

  • hloubka: 45 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva vložek

dub craft zlatý

Provedení

Korpus

laminovaná deska 22 mm

Podhlavník

nábytková deska 16 mm

Typ nožičky

sokl

Další informace
Podívejte se na eleganci a funkčnost nábytku s nohami v podobě podstavce. Podstavec je pevná a stylová základna, která dodává nábytku jedinečný charakter. Výhod nábytku s nohami ve tvaru soklu je celá řada. Zaprvé poskytují stabilitu a pevnost, což zaručuje dlouhodobé používání bez obav z posunutí nebo poškození. Zadruhé, nohy soklu dodávají nábytku jedinečný vzhled a dodávají mu eleganci a modernost. Jedná se o ideální řešení pro ty, kteří hledají estetické a designové prvky ve svém interiéru. Kromě toho může kus nábytku s podstavnými nohami také usnadnit udržování čistoty.

Provedení

Hrana

ABS

Systém otevírání

tradiční

systém otevírání zásuvek

push to open

Zásuvkové pojezdy

válečkové pojezdy

Panty

kovové, krycí

Vybavení

Počet zásuvek

4

Počet dvířek

2

Doplňkové vlastnosti

Nutná montáž do zdi

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Hodnocení zákazníků

/dvoudverova-komoda-numb-z-4-zasuvkami-160-cm---bily-dub-craft-p-157353-1012-1012.html