Popis výrobku

Hledáte dokonalou jídelní židli, která se skvěle hodí do vaší moderní kuchyně? Poznejte Jídelní židle K209 - popelavá.

Tento produkt je skvělým doplňkem pro každou jídelnu nebo kuchyň. Jeho popelavá barva a elegantní design dodají vašemu interiéru sofistikovaný vzhled. Ekokůže, z níž je židle čalouněná, je nejen krásná na pohled, ale také velmi praktická a snadno se udržuje.

Jídelní židle K209 nejenže vypadá dobře, ale je také velmi funkční. Je vyrobena z kovu, což zaručuje její stabilitu a dlouhou životnost. Rozměry 42 x 100 x 42 cm a výška sedadla 47 cm zaručují pohodlné sezení pro každého. Navíc je židle dodávána v balení, takže si ji můžete sestavit podle svých potřeb a představ.

Chromové nožičky židle K209 jsou nejen stylové, ale také velmi odolné. Jejich rovný typ zaručuje stabilitu židle, ať už ji umístíte kdekoliv. Takže pokud hledáte židli, která je nejen krásná, ale také praktická a funkční, Jídelní židle K209 - popelavá je tou pravou volbou pro vás.

Vlastnosti produktu:

  • Optimální rozměry → Jídelní židle K209 - popelavá nabízí ideální rozměry pro každý jídelní kout. Šířka 42 cm, výška 100 cm a hloubka 42 cm zaručují pohodlné sezení i v menších prostorech.
  • Pohodlná výška sedadla → Výška sedadla 47 cm je ideální pro dlouhé večery u stolu. Je to ideální výběr pro ty, kteří chtějí spojit pohodlí s funkčností.
  • Kovové nohy → Kovové nohy jsou nejen stylové, ale také velmi odolné. Chromové provedení dodává židli moderní vzhled a zároveň zaručuje dlouhou životnost.
  • Eko kůže → Popelavá barva a použití ekokůže dávají židli luxusní vzhled. Ekokůže je také velmi praktická a snadno se čistí, což oceníte při každodenním používání.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 42 cm,

  • výška: 100 cm,

  • hloubka: 42 cm,

  • Výška sedu: 47 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

popel

Skupina

ekokůže

barevné provedení

Barva nožek

chrom

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ nožičky

rovné

Další informace
Zažijte eleganci a minimalismus s nábytkem s rovnými nohami. Tento stylový design poskytuje nejen estetický vzhled, ale také praktičnost. Nábytek s rovnými nohami dokonale zapadne do každého interiéru a dodá mu moderní a harmonický charakter. Díky své jednoduchosti se tento nábytek snadno čistí a udržuje ve výborném stavu. Výběrem nábytku s rovnými nohami investujete do trvanlivosti a univerzálnosti.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

21,2 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

115 cm x 26 cm x 55 cm

Hodnocení zákazníků

/jidelni-zidle-k209---popelava-p-30600-1016-1016.html