Popis výrobku

Komoda Alwa 7

Komoda Alwa to nabídka pro nejnáročnější Zákazníky, kteří očekávají nejvyšší kvalitu a výjimečně efektivní stylistiku. Moderní styl korpusu se projevuje v minimalistickém designu, dekoračních úchytech, které jsou prvky předních částí, a také v zdůraznění funkčního charakteru komody.

 

Nábytek bude ideálně pasovat do každého typu interiéru díky nadčasové, univerzální kompozici. Komoda je vybavená praktickými zásuvkami a policemi uzavíranými s předními částmi, což usnadňuje třídění předmětů a udržení pořádku.

 

Bílé barvy v lesku oživí interiér a tím zajistí v nich prostorný charakter. Nábytek ve spojení s jinými prvky kolekce tvoří celek, který pozitivně překvapí uživatele.


Vlastnosti systému:

 

  • nábytek vyrobený z odolné vůči proškrábání laminované desky firmy PFLEIDERER
  • korpus bílý mat o tloušťce 16 mm
  • přední část MDF bílý lesk o tloušťce 18 mm
  • tvrzené a broušené skleněné police a skla ve vitrínách
  • nábytek včetně návodů určený pro samostatnou montáž
  • ideální do moderních interiérů
  • přední část bez úchytů
  • velký úložný prostor
  • kuličkové pojezdy zásuvek
  • moderní tvar korpusů
  • solidní konstrukce
  • záruka 2 roky

 

   

              prostorné zásuvky                            přední část bez úchytů                          módní dokončení

   

              zaoblené boky                                   solidní konstrukce                                   barvy v lesku


Vnitřní část korpusu je znázorněná na níže uvedeném snímku

Maximální zátěž police je znázorněná na níže uvedeném schématu:


Kolekce Alwa to moderní nábytek projektován ve výjimečném stylu. Díky sněhobílému odstínu bílé barvy, minimalistickému designu a jemným liniím úchytů je nábytek výjimečně zajímavý a zaujme dokonce i ty nejnáročnější Zákazníky. Jednotlivé prvky kolekce jsou vyrobeny s pečlivostí o nejmenší detail, a díky tomu zajišťují Zákazníkům dlouhodobou použitelnost. Alwa je ideální do každého typu prostorů - světlé barvy zajišťují jejich optické zvětšení. Nábytek má krásný moderní design a prostornou konstrukci. Vysoké kvality laminovaná deska zaručuje jejich odolnost vůči proškrábání a vlivu UV záření.  

Barvy nábytku: korpus bílý mat/přední část bílý lesk 

 

Kolekce Alwa do obývacího pokoje se skládá z následujících korpusů:

 

Nábytek dostupný také v hotových sestavách, které najdete v našem obchodě na jiné aukci!

 

 

Těšíme se na Váš nákup!

 

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 100 cm,

  • výška: 119 cm,

  • hloubka: 40 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva čelní části

lesk

Barva korpusu

bílá

Barva korpusu

bílá

Provedení

Korpus

deska MDF

Další informace
MDF (Medium Density Fiberboard) je jedinečná surovina, která je vynikající volbou pro korpus nábytku. Proč? MDF se v první řadě vyznačuje vysokou odolností a stabilitou, díky čemuž je pevnou konstrukcí nábytku. Nedeformuje se ani nedelaminuje, což zajišťuje její dlouhodobé používání. Kromě toho se s MDF deskou snadno pracuje, což dává designérům velký prostor pro kreativitu. Lze ji řezat, frézovat a tvarovat, což umožňuje vytvářet nejrůznější vzory a detaily. Jedná se o surovinu, která splňuje nejrůznější estetické a stylové požadavky. Důležitou výhodou MDF je hladký a jednolitý povrch, který je ideální pro lakování, lakování nebo laminování. Snadno tak dosáhnete požadovaného vzhledu nábytku přizpůsobeného vašemu individuálnímu vkusu.

Nožky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

Přední strana

folia PVC

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Provedení

úchyt

frézovaný

Vybavení

Počet dvířek

2

Počet zásuvek

2

Hodnocení zákazníků

/komoda-alwa-7-bily-lesk---akce-p-13833-1012-1012.html