Popis výrobku

Komoda dvoudveřová s čtyřmi zásuvkami Madison MD9 - černý / dub piškotový - Meblar

Komoda Madison od výrobce Mebar okouzluje uživatele funkčností a designem. Provedená v moderním stylu je ideální pro mnoho kompozicí. Díky použití originálního barevného provedení je ideální také do místností zařízených v industriálním stylu. Vysoce kvalitní laminovaná deska ve spojení se solidními úchyty a nožkami zajistí dlouholetou spokojenost s používáním. 

Komoda je vybavená objemnými skříňkami, které umožní skladovat komplety ložního prádla nebo kancelářských příslušenství, zatímco čtyři zásuvky umístěné v střední části budou ideálním místem na dokumenty nebo drobné předměty. 

 

Vlastnosti produktu:

  • moderní design
  • vyroben z laminované desky
  • velký úložný prostor
  • vysoká kvalita provedení
  • okraje zpevněné ABS dýhou
  • ergonomické úchyty
  • záruka 2 roky
 
moderní design
 
ergonomické úchyty
spojení dvou dekorů
 
Provedení produktu:
  • nábytková laminovaná deska
  • ABS dýha
  • kovové úchyty 

Barevné provedení nábytku Madison: 

 
Černý + Dub piškotový

Prvek patří kolekci Madison od výrobce Meblar:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 140 cm,

  • výška: 89 cm,

  • hloubka: 40 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

dub piškotový

Barva korpusu

černá

Barva přední části

dub piškotový

Barva přední části zásuvky

černá

Provedení

Horní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Provedení

Hrana

ABS

Úchytky

kov

Vybavení

Počet polic

2

Počet výklenků

4

Počet zásuvek

4

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

36 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

146 cm x 41 cm x 11 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

17 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

84 cm x 46 cm x 8 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

1,5 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

21 cm x 21 cm x 13 cm

Hodnocení zákazníků

/komoda-s-ctyrmi-zasuvkami-madison-md9---cerny---dub-piskotovy-p-52437-1012-1012.html