Popis výrobku

Hledáte dokonalou komodu s šuplíky pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Komoda German s zásuvkami 115 cm - Dub stirling.

Stříbrný dubový design této komody dodá vašemu interiéru eleganci a sofistikovanost. Její rozměry 115 x 85 x 45 cm jsou ideální pro každý prostor a barva korpusu v dubu stirlingu dodává nábytku přirozený vzhled.

Komoda German je vyrobena z 16 mm dřevotřísky, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost. Kovové úchyty a plně výsuvné zásuvkové pojezdy zajišťují pohodlné a hladké otevírání a zavírání zásuvek. Tento nábytek je dodáván v balení, takže si ho můžete sestavit podle svých představ.

Počet tří zásuvek vám poskytne dostatek úložného prostoru pro vaše věci. Tato komoda je nejen praktická, ale také stylová. Její jednoduchý a moderní design se snadno hodí do jakéhokoli interiéru. Takže pokud hledáte nábytek, který je krásný a funkční, Komoda German s zásuvkami 115 cm - Dub stirling je tou pravou volbou pro vás.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorná konstrukce → Komoda German s zásuvkami 115 cm nabízí dostatek prostoru pro uskladnění vašich věcí. Tři zásuvky poskytují dostatek místa pro uložení všeho, co potřebujete mít po ruce, ale zároveň udržet mimo dohled.
  • Vysoká kvalita materiálů → Tento nábytek je vyroben z 16 mm dřevotřísky v barvě dub stirling, což zaručuje jeho pevnost a dlouhou životnost. Kovové úchyty a zásuvkové pojezdy s plným výsuvem zvyšují užitnou hodnotu a funkčnost komody.
  • Snadná montáž → Komoda je dodávána v balení s přehledným návodem pro montáž. Díky tomu si ji snadno sestavíte sami a ušetříte na nákladech za profesionální montáž.
  • Univerzální design → Design komody German je jednoduchý a elegantní, což umožňuje její snadné začlenění do jakéhokoli interiéru. Její rozměry (115 x 85 x 45) ji činí ideální volbou pro menší i větší prostory.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 115 cm,

  • výška: 85 cm,

  • hloubka: 45 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

dub stirling

Barva přední části

dub stirling

Provedení

Korpus

dřevotříska 16 mm

lišta

dřevotříska 22 mm

Přední strana

dřevotříska 16 mm

Provedení

Úchytky

kov

Zásuvkové pojezdy

s plným výsuvem

Vybavení

Počet zásuvek

3

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

35,8 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

129 cm x 47 cm x 12 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

18,2 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

79 cm x 44 cm x 12 cm

Hodnocení zákazníků

/komoda-german-115-cm-se-zasuvkami---dub-stirling-p-156559-1012-1012.html