Popis výrobku

Hledáte dokonalou vitrínu pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Vitrína Kora KRW2 - Borovice andersen.

Estetika a design tohoto kusu jsou jednoduše nepřekonatelné. Jeho borovicový odtieň andersen dodává sofistikovaný a moderní vzhled, který okouzlí každého, kdo vstoupí do vašeho obývacího pokoje. Zlaté úchyty dodávají luxusní dotek a dokonale kontrastují s celkovým vzhledem.

Vitrína Kora KRW2 je vyrobena z laminované desky, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost. Má rozměry 88 x 193 x 40, což zaručuje dostatek prostoru pro uložení vašich oblíbených knih, suvenýrů nebo cenných sbírek. Navíc má dvě police a dvě zásuvky pro ještě větší flexibilitu a uspořádání.

Praktičnost a funkčnost tohoto kusu jsou dalšími významnými výhodami. Jeho výška nohou 5 cm zaručuje snadný přístup a čištění, zatímco jeho volně stojící design umožňuje snadné přemisťování podle vašich potřeb a preferencí. S vitrínou Kora KRW2 vaše obývací pokoj získá na eleganci a funkčnosti.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → Vitrína Kora KRW2 s rozměry 88 x 193 x 40 cm se skvěle vejde do jakéhokoli prostoru a nabídne dostatek úložného prostoru pro vaše věci.
  • Laminovaná deska → Díky použití laminované desky je vitrína odolná vůči poškrábání a snadno se udržuje, což zajišťuje dlouhou životnost nábytku.
  • Rýhovaný přední díl → Rýhovaný design předního dílu dodává vitríně jedinečný vzhled a stane se zajímavým prvkem vašeho interiéru.
  • Kovové uchyt → Zlaté kovové uchyt dodávají vitríně luxusní vzhled a zároveň zajišťují snadné otevírání a zavírání.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 168 cm,

  • výška: 97 cm,

  • hloubka: 46 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

samoa king

Barva přední části

samoa king

Barva nožek

samoa king

Barva horní desky

samoa king

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Typ přední části

reliéfní

Další informace
Objevte jedinečnou eleganci a styl, které přináší nábytek s reliéfním čelem. Tento jedinečný detail dodá vašemu interiéru nejen estetický půvab, ale také praktickou funkčnost. Reliéf na přední části nábytku je nejen krásný, ale vytváří také zajímavou strukturu, která nábytku dodává charakter a jedinečnost. Náš nábytek s reliéfem je pečlivě vyroben z vysoce kvalitních materiálů, což zaručuje odolnost a dlouhodobou spokojenost s používáním.

Provedení

Police

laminovaná deska

Úchytky

kov

Vybavení

Počet dvířek

4

Počet zásuvek

1

Počet polic

1

Montáž

vlastní

nožičky k přišroubování

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

25 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

45 cm x 12 cm x 87 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

10 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

43 cm x 8 cm x 81 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

33 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

49 cm x 19 cm x 172 cm

Hodnocení zákazníků

/komoda-kora-kk4---168-cm---samoa-king-p-17189-1012-1012.html