Popis výrobku

Komoda s 4 zásuvkami Clermont 07

Komoda Clermont 07 ve světlém odstínu sněžná borovice ideální do obývacího pokoje a ložnice. Světlý odstín nábytku s chromovanými úchyty ideálně harmonizuje s jinými barvami, díky čemuž máme nekonečnou možnost tvořit vlastní kompozice. Originální vložka z riflované MDF desky je vybavená osvětlením ve standardní nabídce v tomto modelu. Objemná komoda je vybavená čtyřmi zásuvkami a dvěma policemi, ve kterých umístíte všechny nezbytné předměty. Zásuvky jsou vybavené systémem tichého dovírání. 
 
Vlastnosti produktu:

  •     komoda do obývacího pokoje
  •     styl moderní
  •     uvnitř komody čtyři zásuvky a dvě police
  •     kovové, chromované úchyty
  •     zpevněné dno zásuvky
  •     plný výsuv zásuvky
  •     dekor sněžné borovice se subtilní strukturou dřeva
  •     osvětlená vložka z riflované MDF desky
  •     solidní kvalita provedení
         

           LED osvětlení za příplatek                 kovové chromované úchyty                originální riflované vložky MDF
 

Provedení:

  • vysoce kvalitní nábytková deska
  • tloušťka korpusu - 16 mm, deska + přední vertikální lišty - 22 mm
  • tloušťka přední části - 16 mm
  • ABS hrana (dodatečná ochrana proti deformacím)
  • panty s funkcí tichého dovírání 

Barevné provedení nábytku:

  • sněžná borovice

 

Podívejte se na plnou kolekci Clermont od ML nábytek:


Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 138 cm,

  • výška: 94 cm,

  • hloubka: 40 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

sněžná borovice

Barva přední části

sněžná borovice

Provedení

Korpus

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je vynikající surovinou pro výrobu nábytku, která nabízí mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškrábání, což zajišťuje dlouhodobou kvalitu a estetický vzhled nábytku. Díky své odolnosti je nábytek robustní a vydrží každodenní používání po mnoho let. Kromě toho se laminovaná deska snadno udržuje - stačí ji otřít vlhkým hadříkem, aby si zachovala svůj krásný vzhled. Laminátová deska navíc nabízí širokou škálu vzorů a barev, což Vám umožní sladit nábytek s Vaším vlastním stylem a interiérem. Díky různým dekorům můžete vytvořit moderní i klasický design nábytku. Jedná se také o surovinu, se kterou se snadno pracuje, což vám dává možnost přizpůsobit si nábytek na míru.

čelní části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

čelní části

deska MDF

Další informace
MDF desky jsou ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Je vyrobena ze dřeva s vysokou hustotou a poskytuje výjimečnou stabilitu a odolnost. Díky své homogenní struktuře je MDF deska ideální pro výrobu nábytkových čel a zaručuje hladký a přesný povrch. MDF je ekonomické řešení, které nabízí vysokou kvalitu za přijatelnou cenu. Díky své odolnosti a estetickému vzhledu vypadá nábytek s čely z MDF elegantně a vydrží dlouhá léta.

Horní deska

laminovaná deska

Další informace
Podívejte se na jedinečnou kvalitu a funkčnost nábytkové desky z laminované desky. Laminovaná deska je inovativní materiál, který je pro nábytek ideální. Vyznačuje se výjimečnou trvanlivostí, odolností proti poškrábání a poškození. Díky laminované povrchové úpravě se pracovní deska snadno čistí a je odolná proti skvrnám. Kromě toho laminovaná deska nabízí širokou škálu vzorů a barev, díky čemuž se hodí k jakémukoli stylu a designu interiéru.

Typ přední části

reliéfní

Další informace
Objevte jedinečnou eleganci a styl, které přináší nábytek s reliéfním čelem. Tento jedinečný detail dodá vašemu interiéru nejen estetický půvab, ale také praktickou funkčnost. Reliéf na přední části nábytku je nejen krásný, ale vytváří také zajímavou strukturu, která nábytku dodává charakter a jedinečnost. Náš nábytek s reliéfem je pečlivě vyroben z vysoce kvalitních materiálů, což zaručuje odolnost a dlouhodobou spokojenost s používáním.

Provedení

Hrana

ABS

Úchytky

kov

systém zavírání

tiché zavírání

Vybavení

Počet dvířek

2

Počet zásuvek

4

Počet polic

2

Počet výklenků

4

Osvětlení

Jako doplňková možnost

LED

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

27,5 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

44 cm x 13 cm x 114 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

33 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

54 cm x 10 cm x 148 cm

Hodnocení zákazníků

/komoda-s-4-zasuvkami-clermont-07-p-49221-1012-1012.html