Popis výrobku

Hledáte perfektní komodu, která by dokonale zapadla do vašeho interiéru? Objevte komodu Sonata s osmi zásuvkami, dlouhá 150 cm - v ušlechtilém kaštanovém odstínu.

Tato komoda je nejen praktická, ale také vizuálně atraktivní. Kaštanová barva dodává nábytku eleganci a nadčasovost, která se hodí do každého interiéru. Její šířka 153,5 cm je ideální pro větší místnosti, kde se stane dominantním prvkem.

Co se týče funkčnosti a provedení, komoda Sonata je vyrobena z 16 mm laminované desky, což ji činí odolnou a dlouhodobě trvanlivou. Tělo komody je vyrobeno z 22 mm laminované desky, což zaručuje její stabilitu a pevnost. Navíc je vybavena osmi zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro vaše potřeby.

Navíc, komoda má kovové úchyty a kuličkové zásuvkové pojezdy, což zajišťuje hladké a tiché otevírání a zavírání zásuvek. Je dodávána v balení, takže si ji můžete sestavit podle svých představ. Tato komoda je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní, funkční a esteticky přitažlivý nábytek.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorný úložný prostor → Komoda Sonata s osmi zásuvkami nabízí velký úložný prostor pro všechny vaše potřeby. Tento produkt je ideální pro ukládání oblečení, knih, dekorací a dalších předmětů, které chcete mít po ruce, ale zároveň udržovat v pořádku a mimo dohled.
  • Vysoká kvalita materiálů → Tato komoda je vyrobena z laminované desky o síle 16 mm a 22 mm, což zajišťuje její odolnost a dlouhou životnost. Kovové úchyty a kuličkové pojezdy zásuvek zaručují hladké a tiché otevírání a zavírání.
  • Snadná montáž → Nábytek je dodáván v balení s detailními pokyny pro montáž, takže si ho můžete snadno sestavit sami. To vám umožní ušetřit čas a peníze za profesionální montáž.
  • Moderní a elegantní design → S šířkou 153,5 cm a výškou 90,5 cm se tato komoda snadno vejde do jakéhokoli interiéru. Její elegantní design a kaštanová barva dodají vašemu domovu teplý a příjemný vzhled.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 153.5 cm,

  • výška: 90.5 cm,

  • hloubka: 44.5 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

kaštan

Barva přední části

kaštan

Provedení

čelní části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Korpus

laminovaná deska 22 mm

Lišta

MDF 21.5 mm

Provedení

Úchytky

kov

Zásuvkové pojezdy

kuličkové pojezdy

Vybavení

Počet zásuvek

8

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

28 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

101 cm x 14 cm x 44 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

43 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

155 cm x 12 cm x 46 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

15 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

73 cm x 21 cm x 20 cm

Hodnocení zákazníků

/komoda-sonata-150-cm-s-osmi-zasuvkami---kastan-slechetny-p-156572-1012-1012.html