Popis výrobku

Hledáte dokonalou komodu, která splní všechny vaše potřeby? Seznamte se s naší komodou Sonata s pěti zásuvkami, šířkou 101 cm a výškou 90,5 cm, v nádherné kaštanové barvě.

Tato komoda je skvělým doplňkem do každého interiéru. Její elegantní kaštanová barva dodá vašemu pokoji teplý a útulný vzhled. Její rozměry 101 x 90,5 x 44,5 cm zaručují, že se vejde do jakéhokoli prostoru, ať už je to ložnice, obývací pokoj nebo kancelář.

Komoda Sonata je vyrobena z laminované desky o tloušťce 16 mm pro přední část a 22 mm pro korpus, což zaručuje její odolnost a dlouhou životnost. Navíc je vybavena kovovými úchyty a kuličkovými pojezdy pro zásuvky, což zaručuje hladké a tiché otevírání a zavírání zásuvek.

Tato komoda má pět zásuvek, což vám poskytne dostatek úložného prostoru pro vaše věci. Ať už potřebujete místo pro uložení oblečení, knih nebo jiných drobností, tato komoda je ideálním řešením. Navíc je dodávána v balení, takže si ji můžete sestavit sami podle svých potřeb a představ.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní konstrukce → Díky laminované desce o tloušťce 22 mm je korpus komody Sonata extrémně stabilní a odolný. Tento nábytek vydrží dlouhé roky, a přitom si zachová svůj původní vzhled a funkčnost.
  • Velká kapacita skladování → Komoda Sonata má pět zásuvek, které poskytují spoustu místa pro uskladnění vašich věcí. Bez ohledu na to, zda potřebujete místo pro oblečení, knihy nebo jiné předměty, tato komoda vám poskytne dostatek prostoru.
  • Kuličkové pojezdy zásuvek → Tento sofistikovaný systém zajišťuje hladké a tiché otevírání a zavírání zásuvek. Bez ohledu na to, kolik věcí v zásuvkách máte, vždy se budou pohybovat hladce a bez námahy.
  • Samostatná montáž → Komoda Sonata je dodávána v balení pro samostatnou montáž, což vám umožní ušetřit na nákladech za montáž. Navíc, díky jasnému a srozumitelnému návodu k montáži si tento nábytek snadno sestavíte sami.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 101 cm,

  • výška: 90.5 cm,

  • hloubka: 44.5 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

kaštan

Barva přední části

kaštan

Provedení

čelní části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Korpus

laminovaná deska 22 mm

Lišta

MDF 21.5 mm

Provedení

Úchytky

kov

Zásuvkové pojezdy

kuličkové pojezdy

Vybavení

Počet zásuvek

5

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

31 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

101 cm x 14 cm x 50 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

16 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

103 cm x 7 cm x 46 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

9 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

91 cm x 12 cm x 20 cm

Hodnocení zákazníků

/komoda-sonata-100-cm-s-peti-zasuvkami---kastan-slechetny-p-156546-1012-1012.html