Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek, který přinese do vašeho interiéru moderní nádech a praktičnost? Seznamte se s konferenčním stolkem Baros 99 s policí 100 cm - bílá / černá.

Tento konferenční stolek je vizuálně atraktivní díky svému modernímu designu a kombinaci bílé a černé barvy. Jeho čisté linie a minimalistický vzhled jej činí ideálním doplňkem do jakéhokoli moderního interiéru.

Stolek Baros 99 je vyroben z laminované desky o tloušťce 22 mm, což zaručuje jeho pevnost a odolnost. Jeho rozměry 100 x 45 x 60 cm ho činí ideálním pro menší prostory, kde je potřeba využít každý centimetr. Montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Praktickým bonusem je police, která poskytuje další prostor pro uskladnění knih, časopisů nebo ovladačů. Takže s tímto stolkem nejen získáte stylový kousek nábytku, ale také řešení pro efektivní organizaci vašeho obývacího pokoje.

Vlastnosti produktu:

  • Pevná konstrukce → konferenční stolek je vyroben z laminované desky o tloušťce 22 mm, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Tento nábytek je skvělou investicí pro ty, kteří hledají kvalitu a trvanlivost.
  • Samostatná montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu..
  • Optimální rozměry → s rozměry 100 x 45 x 60 cm je tento konferenční stolek ideální pro různé prostory. Jeho kompaktní velikost umožňuje efektivní využití prostoru, aniž by byl příliš nápadný nebo překážel.
  • Všestrannost → univerzální nábytek, který se hodí do jakéhokoliv interiéru. Jednoduchý a elegantní design se snadno kombinuje s různými dekoračními styly, což z něj činí skvělý doplněk do vašeho domova nebo kanceláře.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 100 cm,

  • výška: 45 cm,

  • hloubka: 60 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Barva korpusu

bílá

Provedení

Korpus

laminovaná deska 22 mm

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Maximální zatížení pracovní desky

20 kg

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

30 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

112 cm x 63 cm x 10 cm

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-baros-99-s-polici-100-cm---bila---cerna-p-47797-1072-1072.html