Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s naším produktem - konferenčním stolem Fossil A ve stříbrném provedení.

Tento konferenční stolek je skutečným znakem elegance a stylu. Jeho kouřové sklo dodává sofistikovaný vzhled, zatímco stříbrné nohy přidávají moderní nádech. Je to ideální doplněk pro každý interiér, od minimalistických obývacích pokojů po luxusní kanceláře.

Náš konferenční stolek Fossil je nejen krásný, ale také velmi praktický. Jeho rozměry 120 x 40 x 60 cm zaručují dostatek prostoru pro vaše nápoje, knihy nebo dekorace. Navíc je vybaven chromovanou základnou pro vysokou stabilitu a trvanlivost. Montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Stolek je také vybaven jednou policí, která poskytuje další úložný prostor pro vaše potřeby. Ať už potřebujete místo na ovladače, časopisy nebo cokoli jiného, tato polička je připravena splnit vaše požadavky. Tak proč čekat? Objevte kouzlo našeho konferenčního stolu Fossil A ještě dnes!

Vlastnosti produktu:

  • Skleněná deska → dodává konferenčnímu stolku Fossil A  luxusní a moderní vzhled. Snadno se čistí a je odolná vůči skvrnám. Ideální pro každodenní použití bez obav z opotřebení.
  • Stříbrné chromované nožky → poskytují stabilní a pevnou oporu pro stolek, přičemž zároveň přidávají elegantní dotek designu. Už se nemusíte bát o bezpečnost svých nápojů a dokumentů.
  • Rozměry 120 x 40 x 60 → nabízí dostatek prostoru pro umístění nápojů, knih, laptopu nebo dekorací. Ideální pro malé i velké prostory, přizpůsobí se jakékoliv potřebě.
  • Police → poskytuje další úložný prostor pro vaše potřeby. Udržujte svůj stůl organizovaný a své nezbytnosti vždy po ruce.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 120 cm,

  • výška: 40 cm,

  • hloubka: 60 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barevné provedení nožek

stříbrná

Provedení

Horní deska

kouřové tvrzené sklo

nožičky

chromowane

Další informace
Poznejte novou úroveň elegance a stylu s nábytkem s chromovanými nohami. Náš nábytek vyzařuje sofistikovaný půvab, který dodá vašemu interiéru šmrnc. chromové nohy jsou znakem prestiže a modernosti, které obohatí váš prostor o jedinečný design. Chromovaný povrch nohou se navíc snadno čistí, takže váš nábytek bude vždy zářit. Jejich pevná konstrukce zaručuje stabilitu a robustnost, což zajišťuje dlouhodobou spokojenost s používáním. Výběrem kusu nábytku s chromovanými nohami volíte nejen estetiku, ale také odolnost a funkčnost.

Vybavení

Počet polic

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-fossil-a-120x60---stribrna---kourove-sklo-p-32533-1072-1072.html