Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek, který by doplnil váš interiér? Seznamte se s konferenčním stolem Harmony B 50x50 - ořech / černá.

Tento konferenční stolek je skvělou volbou pro ty, kteří hledají stylový a moderní kousek nábytku. Jeho korpus v barvě ořechu a černé nožky vytvářejí elegantní kontrast, který dodá vašemu interiéru luxusní vzhled.

Stolek je vyrobený z vysoce kvalitního skla a laminované desky, což zaručuje jeho odolnost a dlouhou životnost. Jeho rozměry 50x50x50 cm jsou ideální pro menší prostory, kde nechcete, aby nábytek zabíral příliš mnoho místa. Navíc je vybaven kovovými nožkami, které zaručují stabilitu a pevnost.

Funkčnost tohoto konferenčního stolku je také na vysoké úrovni. Jeho skleněná pracovní deska je nejen krásná, ale také praktická - snadno se čistí a je odolná vůči poškrábání. Navíc jeho kompaktní rozměry umožňují snadné umístění v jakémkoli prostoru.

Vlastnosti produktu:

  • Elegantní design → korpus v barvě ořechu a černé nožky vytvářejí elegantní kontrast, který dodá vašemu interiéru luxusní vzhled.
  • Kvalitní materiály → vyrobeno ze skla a laminované desky pro maximální odolnost a dlouhou životnost.
  • Kompaktní rozměry → rozměry 50x50x50 cm jsou ideální pro menší prostory, kde nechcete, aby nábytek zabíral příliš mnoho místa.
  • Praktická skleněná pracovní deska → snadno se čistí a je odolná vůči poškrábání

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 50 cm,

  • výška: 50 cm,

  • hloubka: 50 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožek

černá

Barva korpusu

ořech

Barva horní desky

transparentní

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

nožičky

laminovaná deska

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-harmony-b-50x50---orech---cerna-p-55666-1072-1072.html