Popis výrobku

Hledáte dokonalý konferenční stolek, který dodá vašemu interiéru šarm? Seznamte se s konferenčním stolem Sabine s bílou deskou imitující mramor a zlatou konstrukcí.

Tento konferenční stolek Sabine je vizuálně ohromující. Jeho bílá deska imitující mramor a zlaté nožičky přidávají luxusní dotek, který posouvá vaše obývací prostory na novou úroveň elegance. Je to ideální doplněk pro moderní, sofistikovaný interiér.

Stolek Sabine je nejen krásný, ale také praktický. S rozměry 80 x 45 x 80 cm poskytuje dostatek prostoru pro nápoje, občerstvení nebo dekorace. Skleněná pracovní deska je odolná a snadno se čistí, zatímco ocelové nožičky zaručují stabilitu a dlouhou životnost.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. S konferenčním stolem Sabine získáte krásu a funkčnost v jednom.

Vlastnosti produktu:

  • Pevné ocelové nožky → dodávají stolku luxusní vzhled a zároveň zajistí jeho stabilitu a dlouhou životnost. To znamená, že tento stolek bude sloužit po mnoho let, aniž by ztratil svůj půvab.
  • Skleněná pracovní deska s imitací mramoru → dodává stolku jedinečný a elegantní vzhled. Sklo je také velmi snadno udržovatelné, stačí jen jednoduše přetřít a stůl bude vypadat jako nový.
  • Rozměry 80 x 45 x 80 cm → vhodné pro menší prostory, kde je potřeba využít každý centimetr. Rozměry umožňují snadné umístění v jakémkoliv interiéru.
  • Vlastní montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 80 cm,

  • výška: 45 cm,

  • hloubka: 80 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

kulatý

barevné provedení

Barva nožek

zlatá

Barva pracovní desky

bílý mramor

Provedení

Horní deska

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a funkčnost skla jako horní části nábytku. Skleněná pracovní deska je synonymem stylu a modernosti. Její hladký, lesklý povrch dodá interiéru jedinečný charakter. To však není vše. Sklo je také mimořádně praktické. Nejenže se snadno čistí, ale je také odolné proti skvrnám, poškrábání a vlhkosti. Díky své trvanlivosti a pevnosti si skleněná pracovní deska zachová svou krásu po mnoho let. Kromě toho je sklo univerzální a hodí se k různým stylům a barvám interiéru, což vám dává svobodu při jeho uspořádání.

nožky

ocel

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a stylu nábytku s ocelovými nohami. Náš nábytek vám poskytne odolnost a pevnost na dlouhá léta. Ocelové nohy jsou nejen mimořádně pevné, ale také dodají vašemu interiéru eleganci a moderní vzhled. Ocelové nohy se navíc snadno čistí. Ať už je váš styl a preference jakékoli, kus nábytku s ocelovými nohami do vašeho interiéru dokonale zapadne a dodá mu charakter a úroveň. Investicí do tohoto výrobku investujete do kvality, odolnosti a estetiky.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/konferencni-stolek-sabine---bily-mramorovy-efekt---zlata-p-52050-1072-1072.html