Popis výrobku

Noční stolek Bellagio 2497JG22 - bílý mat

Noční stolek producenta Helvetia je model, který zaručuje pohodlnou segregaci drobných předmětů, které chceme mít u lůžka. Dvě praktické zásuvky, kterými je stolek vybaven, umožní uchovávat různé předměty jako nedočtenou knihu, a na stolku lze umístit například lampičku, budík apod.

Vysoká kvalita užitých komponentů má vliv na dlouhodobou výdrž nábytku a hlavně spokojenost klienta. Zrcadlové fronty se stylově prezentují na pozadí aranžmá ložnice, které dodává moderní charakter interiéru.

Vlastnosti produktu:

  • moderní forma
  • geometrická konstrukce
  • velmi prostorná
  • dekorativní úchyty
  • zrcadlový front
  • model vybaven dvěma zásuvkami
  • nábytek určen k sestavení svépomocí
  • model dodávaný v krabicích
  • 2 roky záruka
 
   
 
                 solidní provedení                                  zrcadlové fronty                                     dekorativní vzhled

Provedení nábytku:

  • nábytkářská deska vysoké kvality

Barevné provedení: Korpus bílý/zrcadlo

 

Prohlédněte si i další produkty z kolekce Bellagio producenta Helvetia: 

 
Jiné kategorie 
 
 
 

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 45 cm,

  • wysokość

    výška: 51 cm,

  • głębokość

    hloubka: 45 cm,

Více parametrů

barevné provedení

barevne provedení korpusu

bílé

Provedení

čelní části

zrcadlo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a praktičnost zrcadlových čel nábytku. Zrcadlo je nejen dekorativním prvkem, ale také praktickým řešením pro Váš interiér. Jeho hlavní výhodou je optické zvětšení prostoru, které dodává interiéru pocit prostornosti. Je ideálním řešením pro místnosti s menšími plochami, kde se počítá každý centimetr. Jako surovina pro nábytkové čelo má zrcadlo mnoho výhod. Zaprvé dodává nábytku jedinečný charakter a luxusní vzhled. Za druhé se zrcadlo snadno čistí a udržuje. Kromě toho zrcadlo opticky prosvětluje místnost, dodává jí hloubku a rafinovanost.

čelní části

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Vybavení

Počet zásuvek

2

Montáž

vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

0,00

star star star star star

0 hodnocení


Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/nocni-stolek-se-dvema-zasuvkami-bellagio-22---bily-mat---zrcadlo-p-43515-1064-1064.html