Popis výrobku

Hledáte dokonalou dětskou postel, která je nejen pohodlná, ale také přidává kouzlo do dětského pokoje? Seznamte se s naší patrovou postelí Comfio v bílé barvě o rozměrech 90x200.

Tato postel domeček je skvělým řešením pro každé dětské pokoje. Její bílý design dodává interiéru svěží a moderní vzhled. Dřevěná konstrukce je pevná a stabilní, takže vaše dítě bude v bezpečí a pohodlí. Barva zásuvek na bocích, dnu a přední straně je také bílá, což dodává posteli jednotný a elegantní vzhled.

Postel Comfio je nejen krásná, ale také praktická. Je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo oblečení. Rost je dřevěný a postel je dodávána s dvěma rošty, což zajišťuje optimální podporu a pohodlí. Bezpečnostní zábrana je odnímatelná, takže postel může růst s vaším dítěm.

Ekologická barva na bázi vody je bezpečná pro vaše dítě a zároveň chrání dřevo. Montáž je snadná díky nábytku v balení. Takže pokud hledáte postel, která je krásná, funkční a bezpečná, postel Comfio je tou pravou volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Dvoupodlažní dětská postel Comfio → Skvělá volba pro rodiny s omezeným prostorem. Ušetří místo v dětském pokoji a poskytne dvě pohodlné spaní pro vaše děti.
  • Stabilní dřevěná konstrukce → Zajišťuje dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Vaše dítě bude moci využívat tuto postel po mnoho let.
  • Provedení v bílé barvě → Univerzální a elegantní design, který se snadno hodí do jakéhokoli interiéru. Tato postel bude vypadat skvěle v jakémkoli dětském pokoji.
  • Dvě praktické zásuvky → Poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky, knihy nebo oblečení. Udržujte dětský pokoj vždy v pořádku a organizovaný.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 187 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Rozměry matrace: 90x200 cm,

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva zásuvek - přední strana

bílá

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

bez

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/postel-detske-domecek-patrova--comfio---bily--90x200-p-155633-1023-1023-opt--conf-73301.html