Popis výrobku

Hledáte dokonalou patrovou postel pro vaše děti? Objevte Comfio - Borovice, dětský domeček postel, který splní všechny vaše potřeby.

Tato postel je nejen funkční, ale také vizuálně atraktivní. S její borovicovou barvou a designem v podobě domečku, bude tato postel skvělým doplňkem do každého dětského pokoje. Díky svému jedinečnému stylu a vzhledu, tato postel určitě zaujme vaše děti a stane se středobodem jejich pokoje.

Postel Comfio - Borovice je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost. S rozměry 87 x 207 x 187 cm, je tato postel ideální pro matrace o rozměrech 80x180 cm. Navíc, postel je vybavena dvěma dřevěnými rošty a dvěma šuplíky pro extra úložný prostor. Tato postel je také dodávána v balení, což umožňuje jednoduchou a rychlou montáž.

Bezpečnost je naší prioritou, proto je tato postel vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou. A co je nejlepší? Tato postel je ekologická, protože je vyrobena z dřeva a má barevné provedení na bázi vody. Takže když si vyberete tuto postel, nejenže získáte stylový a funkční kus nábytku, ale také přispějete k ochraně životního prostředí.

Vlastnosti produktu:

  • Solidní konstrukce z borovicového dřeva → postel je odolná a stabilní, což zajišťuje bezpečí a dlouhou životnost. Váš malý dobrodruh se tak bude cítit v bezpečí i během nejdivočejších snů.
  • Patrový design s dvěma lůžky → ideální řešení pro rodiny s více dětmi nebo pro přátelské návštěvy. Každé dítě má svůj vlastní prostor pro odpočinek a hraní.
  • Dvě praktické zásuvky → poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky, knihy nebo oblečení. Udržujte dětský pokoj uklizený a organizovaný s minimálním úsilím.
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → poskytuje další vrstvu bezpečí pro vaše dítě během spánku a může být snadno odstraněna, jakmile ji dítě již nepotřebuje. To znamená, že tato postel může růst s vaším dítěm a přizpůsobovat se jeho potřebám.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 207 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměry matrace: 80x180 cm,

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva nožiček

borovice

Barva zásuvek - přední strana

borovice

Barva zásuvek - dno

dub

Barva korpusu

borovice

Barva zásuvek - boky

javor

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

bez

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---borovice--80x180-p-155561-1106-1023.1106.html