Popis výrobku

Hledáte dokonalou dětskou postel, která by uspokojila jak praktické, tak estetické potřeby vašeho dítěte? Seznamte se s produktem - Comfio dětská patrová postel v šedé barvě, rozměry 70x140.

Tato Comfio dětská patrová postel je skutečnou ozdobou každého dětského pokoje. Její moderní a hravý design ve tvaru domečku přináší do interiéru šmrnc a zároveň slouží jako útulné místo pro vaše dítě. Šedá barva je neutrální a snadno se hodí do jakéhokoli designu pokoje.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Je navržena tak, aby poskytovala maximální komfort a bezpečí pro vaše dítě. S rozměry 77 x 207 x 147 cm je tato postel ideální pro matrace o velikosti 70x140 cm. Navíc, s odnímatelnou bezpečnostní zábranou, můžete být jisti, že vaše dítě bude v noci v bezpečí.

Comfio dětská patrová postel nejenže vypadá skvěle, ale je také velmi praktická. Je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo. Všechny zásuvky mají dřevěné přední části a jsou v různých barvách - bílá na bocích, dubová na dně a šedá na přední straně - což dodává posteli jedinečný vzhled. Tento nábytek je dodáván v balení pro vlastní montáž, takže si můžete být jisti, že se hodí přesně do vašeho prostoru.

Vlastnosti produktu:

  • Postel dětské domeček patrová Comfio → je ideální pro malé dobrodruhy. Díky jejímu designu ve tvaru domečku se vaše dítě cítí bezpečně a zároveň má dostatek prostoru pro hraní a odpočinek.
  • Dvě zásuvky → poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky, knížky nebo oblečení. To znamená, že udržíte pokoj svého dítěte vždy v pořádku.
  • Ekologická barva na bázi vody → zaručuje, že postel je bezpečná pro vaše dítě a zároveň šetrná k životnímu prostředí. Navíc má krásnou šedou barvu, která se snadno hodí do jakéhokoli interiéru.
  • Odolné dřevěné provedení → znamená, že postel vydrží mnoho let. Díky tomu je to investice, která se vyplatí, a zároveň je to nábytek, který může vaše dítě používat až do dospívání.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 77 cm,

  • výška: 207 cm,

  • hloubka: 147 cm,

  • Rozměry matrace: 70x140 cm,

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - přední strana

szary

Barva korpusu

šedá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

bez

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---sedy--70x140-p-155571-1106-1023.1106.html