Popis výrobku

Hledáte dokonalou patrovou postel pro své děti, která by byla nejen pohodlná, ale také stylová a praktická? Objevte Comfio - šedou patrovou postel v podobě domečku o rozměrech 87 x 207 x 207 cm.

Tato postel přináší nejen pohodlí a bezpečí pro vaše děti, ale také se stane výrazným designovým prvkem v jejich pokoji. S její šedou barvou a dřevěnou konstrukcí se snadno hodí do jakéhokoli interiéru. Přední strana zásuvek v šedé barvě dodává posteli moderní a elegantní vzhled.

Comfio patrová postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Je navržena tak, aby poskytovala maximální pohodlí a bezpečí - s odnímatelnou bezpečnostní zábranou a dvěma rošty. K posteli jsou také přiloženy dvě zásuvky pro snadné skladování ložního prádla nebo hraček.

Je také ekologická, s barvou na bázi vody, která je bezpečná pro vaše děti a šetrná k životnímu prostředí. A co je nejlepší? Díky balení, ve kterém je dodávána, si ji můžete snadno sestavit sami. Comfio patrová postel - pohodlí, styl a praktičnost v jednom balení.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní dřevěná konstrukce → Tato pevná postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, které zajišťuje dlouhou životnost a stabilitu. Výhodou je, že se nemusíte obávat o bezpečnost vašeho dítěte.
  • Prostor pro matraci 80x200 → Postel je navržena pro matraci o rozměrech 80x200 cm, což zajišťuje pohodlný a klidný spánek vašeho dítěte. Díky tomu se vaše dítě každé ráno probudí svěží a plné energie.
  • Dvě zásuvky pro úložný prostor → Tato patrová postel Comfio disponuje dvěma zásuvkami, které nabízejí dostatek místa pro uskladnění hraček nebo ložního prádla. Ušetříte tak místo v pokoji a udržíte jej vždy v pořádku.
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → Pro maximální bezpečnost vašeho dítěte je postel vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou. Tato funkce umožňuje snadné a bezpečné používání postele jak pro malé, tak pro starší děti.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 207 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Rozměry matrace: 80x200 cm,

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva korpusu

šedá

Barva zásuvek - přední strana

szary

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

bez

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---sedy--80x200-p-155579-1106-1023.1106.html