Popis výrobku

Hledáte dokonalou postel pro své dítě, která poskytne nejen pohodlné místo k odpočinku, ale také přidá kouzlo do dětského pokoje? Seznamte se s postelí Comfio - Borovice, 70x140.

Tato dětská postel v podobě domečku okouzlí každé dítě svým jedinečným designem. Vyrobena z kvalitního borovicového dřeva, tato postel je nejen krásná na pohled, ale také velmi odolná. Javorové a dubové zásuvky dodávají posteli rustikální vzhled a zároveň poskytují dostatek úložného prostoru.

Postel je navržena s ohledem na bezpečnost a pohodlí vašeho dítěte. S rozměry 77 x 166 x 147 cm je tato postel ideální pro matrace o velikosti 70x140 cm. Díky odnímatelné bezpečnostní zábraně můžete být jisti, že se vaše dítě v noci cítí bezpečně.

Postel Comfio - Borovice, 70x140 je dodávána v balení pro vlastní montáž, což vám umožní přizpůsobit její umístění podle potřeb vašeho dětského pokoje. Dvě zásuvky poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo. Tato postel je skvělým řešením pro každý dětský pokoj.

Vlastnosti produktu:

  • Praktický design → Tato přízemní dětská postel Comfio v borovicovém designu je ideální volbou pro malé dobrodruhy. Její nízká výška zajišťuje bezpečí i pro nejmenší děti a snadný přístup k posteli.
  • Odolná konstrukce → Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Díky tomu bude sloužit jako útulné a bezpečné místo pro odpočinek vašeho dítěte po mnoho let.
  • Úložný prostor → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek místa pro uložení hraček nebo ložního prádla. Tím šetří místo v pokoji a zároveň udržuje pořádek.
  • Bezpečnostní zábrana → Postel je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zajišťuje bezpečí vašeho dítěte během spánku. Když dítě povyroste, lze zábranu jednoduše odstranit.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 77 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 147 cm,

  • Rozměry matrace: 70x140 cm,

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva korpusu

borovice

Barva zásuvek - boky

javor

Barva zásuvek - dno

dub

Barva zásuvek - přední strana

borovice

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

bez

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---borovice--70x140-p-155498-1106-1023.1106.html