Popis výrobku

Hledáte dokonalou postel pro své dítě, která by splnila všechny jeho sny? Seznamte se s naší dětskou postelí Comfio - grafit, 80x180.

Design této postele připomíná domeček, který je nejen stylový, ale také poskytuje pocit bezpečí a soukromí. Grafitová barva dodává posteli moderní vzhled, zatímco kontrastní bílé a dubové zásuvky dodávají jemný dotek elegance.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva a její rozměry jsou 87 x 166 x 187 cm, což zaručuje pohodlný odpočinek pro vaše dítě. Přední strana zásuvky je dřevěná, což zajišťuje dlouhou životnost a odolnost. Rost je také dřevěný a postel je dodávána s jedním rostem.

Tato dětská postel je také velmi praktická. Má dvě zásuvky, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo. Bezpečnostní zábrana je odnímatelná, takže postel může růst spolu s vaším dítěm. A co je nejlepší? Tuto postel si můžete sestavit sami díky nábytku v balení.

Vlastnosti produktu:

  • Konstrukce ze dřeva → Přináší dlouhodobou odolnost a stabilitu, takže se nemusíte obávat o bezpečnost svého dítěte. Dřevo také přidává teplý a přírodní dotek do jakéhokoli interiéru.
  • Přízemní design → Umožňuje snadný přístup pro vaše dítě, zatímco poskytuje dostatek prostoru pro hraní během dne. To z něj dělá ideální volbu pro menší děti.
  • Dvě zásuvky pro skladování → Maximálně využijte prostor v dětském pokoji. Tyto zásuvky poskytují dostatek místa pro uložení hraček, oblečení nebo ložního prádla.
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → Poskytuje dodatečnou ochranu pro vaše dítě během spánku a může být snadno odstraněna, jakmile již není potřeba.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměry matrace: 80x180 cm,

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

barevné provedení korpusu

grafit

Barva zásuvek - přední strana

grafit

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

bez

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---grafit--80x180-p-155884-1106-1023.1106.html