Popis výrobku

Hledáte dokonalou dětskou postel, která splňuje všechny vaše požadavky? Seznamte se s postelí Comfio - Borovice, 80x160.

Tato postel je skvělou volbou pro každé dětské pokoje. Její moderní design v borovicové barvě dodá pokoji útulnou atmosféru. Postel má unikátní tvar domečku, který bude děti milovat. Navíc je vybavena výsuvným systémem, který usnadňuje přístup k posteli.

Postel Comfio - Borovice, 80x160, je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost. Má rozměry 87 x 187 x 167 cm, což je ideální pro matraci o rozměrech 80x160 cm. Její konstrukce je navržena tak, aby byla co nejstabilnější a nejbezpečnější pro vaše dítě.

Postel je navíc vybavena dvěma výsuvnými zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo oblečení. Bezpečnostní zábrana je odnímatelná, což usnadňuje přístup k posteli. Všechny barvy použité na posteli jsou ekologické a založené na vodě, takže jsou bezpečné pro vaše dítě.

Vlastnosti produktu:

  • Vysoce kvalitní dřevěná konstrukce → díky použití borovicového dřeva je postel stabilní a odolná, což zaručuje dlouhou životnost a bezpečí pro vaše dítě.
  • Praktické rozměry 87 x 187 x 167 → postel se dokonale vejde do většiny dětských pokojů a poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek a hraní.
  • Přízemní výsuvný design → usnadňuje přístup k posteli pro děti a zároveň nabízí další prostor pro skladování v podobě dvou zásuvek.
  • Ekologické barevné provedení na bázi vody → zaručuje, že postel je bezpečná pro vaše dítě a zároveň šetrná k životnímu prostředí.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 187 cm,

  • hloubka: 167 cm,

  • Rozměry matrace: 80x160 cm,

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní výsuvné

barevné provedení

Barva korpusu

borovice

Barva zásuvek - boky

javor

Barva zásuvek - přední strana

borovice

Barva nožiček

borovice

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Množství:

2

ano

dřevěný

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

bez

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-vysuvna-comfio---borovice--80x160-p-155506-1106-1023.1106.html