Popis výrobku

Hledáte ideální dětskou postel, která by navíc byla vysoká a poskytovala další prostor pro hraní? Poznejte Comfio - Bílý, 80x160 domeček vyvýšenou postel.

Tato postel je nejen praktická, ale také vizuálně atraktivní. Její bílá barva a dřevěná konstrukce dodají každému dětskému pokoji svěží a moderní vzhled. Navíc, její design ve tvaru domečku určitě zaujme vaše dítě a stane se středobodem jeho světa fantazie.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva a její rozměry 87x173x167 cm jsou ideální pro matraci o rozměrech 80x160 cm. Je dodávána v balení a je snadno sestavitelná. Její konstrukce je pevná a stabilní, což zaručuje bezpečí a pohodlí vašeho dítěte.

Jednou z hlavních výhod této postele je její vyvýšená konstrukce, která poskytuje další prostor pro hraní nebo skladování. Navíc, postel je vybavena žebříkem, který může být namontován na obě strany, což umožňuje flexibilní uspořádání pokoje. Barva na bázi vody je ekologická, takže se můžete spolehnout na to, že tato postel je bezpečná pro vaše dítě a pro životní prostředí.

Vlastnosti produktu:

  • Pohodlná vyvýšená postel → Tato postel Comfio je ideálním řešením pro malé pokoje. Díky své vyvýšené konstrukci poskytuje dostatek prostoru pro hraní nebo skladování pod postelí, což je skvělá výhoda pro ušetření místa.
  • Odolná dřevěná konstrukce → Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost. Je to investice, která vydrží dlouhé roky a poskytne vašemu dítěti bezpečné a pohodlné místo k spánku.
  • Ekologická barva na bázi vody → Bezpečnost vašeho dítěte je naší prioritou. Použitá barva na bázi vody je nejen ekologická, ale také bezpečná pro děti. Vaše dítě tak může klidně spát bez obav z alergií nebo podráždění kůže.
  • Univerzální žebřík → Žebřík lze namontovat na obě strany postele, což je velmi praktické a umožňuje vám přizpůsobit postel dispozici pokoje. Tato flexibilita je skvělou výhodou, pokud plánujete přeorganizovat pokoj nebo se přestěhovat.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 173 cm,

  • hloubka: 167 cm,

  • Rozměry matrace: 80x160 cm,

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

bez

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---bily--80x160-p-155721-1106-1023.1106.html