Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro vaše dítě, která je nejen pohodlná, ale také zábavná a bezpečná? Seznamte se s naším produktem - dětskou vysokou postelí Comfio ve stylu domečku, vyrobenou z borovicového dřeva o rozměrech 90x200.

Tato postel přináší nejen pohodlí, ale také kouzlo do dětského pokoje. Její jedinečný design ve tvaru domečku bude inspirací pro kreativní hry vašeho dítěte. Přírodní borovicová barva dodává posteli rustikální vzhled a zároveň se snadno hodí k jakémukoli interiéru.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního borovicového dřeva, což zajišťuje její pevnost a dlouhou životnost. Je navržena tak, aby poskytovala maximální bezpečí a pohodlí pro vaše dítě. Rozměry postele 97 x 173 x 207 cm jsou ideální pro matraci o rozměrech 90x200. Díky své výšce poskytuje pod postelí dostatek prostoru pro uložení hraček nebo dalších věcí.

Postel je dodávána v balení a je snadno sestavitelná. Její konstrukce je navržena tak, aby byla stabilní a bezpečná. Žebřík, který je součástí postele, lze namontovat na obě strany, což umožňuje flexibilitu při umístění postele v místnosti. Barva na bázi vody je ekologická a neškodná pro zdraví vašeho dítěte.

Vlastnosti produktu:

  • Vyvýšená postel → ideální řešení pro malé pokoje, umožňuje efektivní využití prostoru pod postelí.
  • Stabilní dřevěná konstrukce → zaručuje bezpečnost a dlouhou životnost postele, odolá i nejdivočejší dětské hře.
  • Rozměry pro matraci 90x200 → poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek a zároveň se vejde do každého dětského pokoje.
  • Možnost montáže žebříku na obě strany → umožňuje flexibilní umístění postele v místnosti podle vašich potřeb a preferencí.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 173 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Rozměry matrace: 90x200 cm,

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

Barva korpusu

borovice

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

bez

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---borovice--90x200-p-155644-1106-1023.1106.html