Popis výrobku

Hledáte ideální dětskou postel, která by byla nejen pohodlná, ale také zábavná a bezpečná? Seznamte se s naší vyvýšenou dětskou postelí Comfio - Černý, 90x200.

Tato postel vypadá jako domeček, což dodává dětskému pokoji zábavný a hravý vzhled. Černá barva je univerzální a snadno se hodí k jakémukoli interiéru. Navíc, díky rozměrům 97 x 173 x 207 cm, tato postel nezabere mnoho místa, ale poskytne dostatek prostoru pro pohodlný spánek.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její odolnost a dlouhou životnost. Montáž je snadná a rychlá, vše potřebné najdete v balení. Navíc, díky ekologickému nátěru na bázi vody, je tato postel bezpečná i pro citlivé dětské pokožky.

Postel má také zebřík, který může být namontován na obě strany, což umožňuje flexibilní umístění v pokoji. Je určena pro matraci o rozměrech 90x200 cm, což zajišťuje pohodlný a kvalitní spánek. Vyberte naši vyvýšenou dětskou postel Comfio - Černý, 90x200 a udělejte radost svému dítěti.

Vlastnosti produktu:

  • Praktický rozměr → Tato vyvýšená postel Comfio má rozměry 97 x 173 x 207 cm, což je ideální pro menší prostory. Umožňuje vám využít prostor pod postelí pro skladování nebo jako další hrací plochu pro vaše děti.
  • Ekologické provedení → Postel je vyrobena z dřeva a je natřena ekologickou barvou na bázi vody. Tímto způsobem chráníme zdraví vašich dětí a přispíváme k ochraně životního prostředí.
  • Pohodlná montáž → Postel je dodávána v balení pro vlastní montáž. Díky tomu můžete postel umístit přesně tam, kam chcete, a přizpůsobit její polohu potřebám vašeho dítěte.
  • Versatilní design → Dětská postel Comfio má univerzální černý design, který se hodí do jakéhokoli interiéru. Navíc má možnost montáže žebříku na obě strany, což zvyšuje flexibilitu při umístění postele v pokoji.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 173 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Rozměry matrace: 90x200 cm,

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

bez

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---cerny--90x200-p-155719-1106-1023.1106.html