Popis výrobku

Hledáte ideální vysokou postel pro své dítě? Seznamte se s výrobkem - dětskou vyvýšenou postelí Comfio v šedé barvě, rozměry 80x190.

Tato postel nejenže vypadá skvěle, ale je také praktická a bezpečná. Její design ve tvaru domečku dodá každému dětskému pokoji kouzlo a atmosféru dobrodružství. Šedá barva je navíc univerzální a snadno se hodí k jakémukoli interiéru.

Výška postele 173 cm a rozměry 87 x 197 cm nabízí dostatek prostoru pro spaní i hraní. Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Navíc je postel vybavena žebříkem, který lze namontovat na obě strany, což zvyšuje její praktičnost a bezpečnost.

S touto postelí nebudete muset řešit složitou montáž, jelikož nábytek je dodáván v balení s pokyny k montáži. A co je nejlepší? Postel je ekologická, protože je natřená barvou na bázi vody a je z kvalitního dřeva. Takže nejenže poskytuje komfort a zábavu pro vaše dítě, ale také přispívá k ochraně životního prostředí.

Vlastnosti produktu:

  • Provedení konstrukce: dřevo → Dřevěná konstrukce této postele zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Je to investice, která poslouží po mnoho let.
  • Rozměr pro matrace: 80x190 → Tento rozměr matrace je ideální pro malé i velké děti. Poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek a zároveň ušetří místo v pokoji.
  • Typ lůžka dětské: vyvýšené → Vyvýšené lůžko je skvělým řešením pro malé pokoje. Poskytuje dodatečné místo pro hraní nebo úložný prostor pod postelí.
  • Vybavení žebřík: možnost montáže na obě strany → Žebřík lze namontovat na kteroukoli stranu postele, což umožňuje flexibilní uspořádání pokoje podle vašich potřeb a přání.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 173 cm,

  • hloubka: 197 cm,

  • Rozměry matrace: 80x190 cm,

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

vyvýšené

barevné provedení

Barva korpusu

šedá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

ano

dřevěný

Vybavení

Žebřík

možnost montáže na obě strany

Typ matrace

bez

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-vyvysena-postel-comfio---sedy--80x190-p-155650-1106-1023.1106.html