Popis výrobku

Hledáte ideální postel do ložnice, která nabízí nejen pohodlí, ale také praktické úložné prostory? Seznamte se s postelí Delias 160x200 v krémovém szenilu.

Estetický vzhled této postele okouzlí každého milovníka elegantního designu. Krémový szenil dodává posteli sofistikovaný vzhled, který se snadno hodí do jakékoliv ložnice. Navíc přírodní barva nožiček z masivu dodává posteli přírodní a teplý vzhled.

Postel Delias je navržena tak, aby splnila všechny vaše potřeby. S rozměry 190 x 135 x 220 cm je dostatečně velká pro pohodlný spánek a zároveň nabízí úložný prostor ve formě skříňky. Kovový rám zajišťuje, že je postel stabilní a odolná. Navíc výška nohou 15 cm umožňuje snadné čištění pod postelí.

Materiál čalounění Catch Me 01 je nehořlavý, což zajišťuje bezpečnost vašeho domova. Krémová barva čalounění je univerzální a snadno se hodí k jakémukoli interiéru. Postel je navíc určena pro matraci o rozměrech 160x200 cm, což zajišťuje maximální pohodlí během spánku.

Vlastnosti produktu:

  • Velkorysé rozměry → Díky rozměrům 190 x 135 x 220 cm se tato postel snadno vejde do většiny ložnic a poskytne dostatek prostoru pro pohodlný spánek.
  • Kvalitní materiály → Tato postel je vyrobena z masivu a kovu, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu.
  • Úložný prostor → Postel Delias nabízí skříňku jako úložný prostor, což je ideální řešení pro ukládání ložního prádla, knih nebo jiných osobních věcí.
  • Pohodlné a bezpečné → Díky vysokým nohám a nehořlavému materiálu je tato postel bezpečná a pohodlná pro každodenní použití.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 190 cm,

  • výška: 135 cm,

  • hloubka: 220 cm,

  • Rozměry matrace: 160x200 cm,

  • Výška nohou: 15

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

krémová

Skupina

žinylka

Typ

Catch Me 01

Vlastnosti

nehořlavý materiál

barevné provedení

Barva nožiček

přírodní

Provedení

Nohy

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Rám

bílá deska

Rám

dřevo

Podhlavník

polyuretanová pěna T25

Podhlavník

rám z MDF

Podhlavník

ovata 100

rošt

ano

kovový

ano

se zvedáním

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ne

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

36 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

209 cm x 40 cm x 35 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

18 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

182 cm x 35 cm x 33 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

40 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

185 cm x 120 cm x 14 cm

Balení číslo 4

Hmotnost:

28 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

200 cm x 26 cm x 13 cm

Hodnocení zákazníků

/postel-do-loznice-s-uloznym-prostorem-delias-160x200---kremovy-szenil-p-155374-1023-1023.html