Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro vaši ložnici, která by kombinovala komfort, styl a funkčnost? Seznamte se s postelí Delias 160x200 s úložným prostorem v popelovém šenilu.

Tato postel je skvělým doplňkem do každé ložnice díky svému elegantnímu designu a popelovému šenilovému čalounění. Její přírodní nožičky z masivu dodávají posteli pevnost a zároveň přidávají šmrnc. Její šířka 190 cm, výška 135 cm a hloubka 220 cm ji činí ideální volbou pro matrace o rozměrech 160x200 cm.

Postel Delias nejenže vypadá skvěle, ale je také velmi praktická. Je vybavena úložným prostorem, který poskytuje dostatek místa pro uložení vašich polštářů, přikrývek nebo sezónního oblečení. Kovový rám zaručuje dlouhou životnost a stabilitu, zatímco výška nohou 15 cm umožňuje snadné čištění pod postelí.

Čalounění postele Delias je vyrobeno z nehořlavého materiálu Catch Me 24, který je nejen bezpečný, ale také velmi pohodlný a měkký na dotek. Tato postel je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kvalitní, stylovou a funkční postel pro svou ložnici.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorná úložná kapacita → Postel Delias 160x200 nabízí skříňku pro úložný prostor. Tato vlastnost umožňuje ukládat ložní prádlo, knihy nebo jiné osobní věci přímo pod matrací. Ušetříte tak místo v místnosti a vše budete mít po ruce.
  • Přírodní provedení nožiček → Masivní nožičky v přírodní barvě dodávají posteli stabilnost a zároveň přidávají na estetické hodnotě. Díky tomu se postel stane dominantou vaší ložnice.
  • Kvalitní materiál čalounění → Popelový szenil, ze kterého je postel čalouněná, je nehořlavý a odolný materiál. Tato vlastnost zvyšuje bezpečnost a prodlužuje životnost postele.
  • Rozměry a rozměr pro matraci → S rozměry 190 x 135 x 220 cm a rozměrem pro matraci 160x200 cm je postel Delias ideální pro prostorné ložnice. Poskytuje dostatek místa pro pohodlný spánek a zároveň se vejde do větších místností.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 190 cm,

  • výška: 135 cm,

  • hloubka: 220 cm,

  • Rozměry matrace: 160x200 cm,

  • Výška nohou: 15

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

popel

Typ

Catch Me 24

Vlastnosti

nehořlavý materiál

Skupina

žinylka

barevné provedení

Barva nožiček

přírodní

Provedení

Nohy

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Rám

bílá deska

Rám

dřevo

Podhlavník

polyuretanová pěna T25

Podhlavník

rám z MDF

Podhlavník

ovata 100

rošt

ano

kovový

ano

se zvedáním

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ne

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

36 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

209 cm x 40 cm x 35 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

18 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

182 cm x 35 cm x 33 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

40 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

185 cm x 120 cm x 14 cm

Balení číslo 4

Hmotnost:

28 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

200 cm x 26 cm x 13 cm

Hodnocení zákazníků

/postel-do-loznice-s-uloznym-prostorem-delias-160x200---popelovy-szenil-p-155384-1023-1023.html