Popis výrobku

Hledáte dokonalou vitrínu, která dodá vašemu interiéru osobitý charakter? Představujeme vám vitrínu German s zásuvkami 70 cm - Dub stirling.

Tato vitrína vás okouzlí svým stylovým vzhledem. Díky svému modernímu designu a barvě dub stirling se snadno začlení do jakéhokoli interiéru. Její rozměry 68 x 201 x 42 cm ji činí ideální volbou pro ty, kteří hledají kompaktní, ale zároveň prostorné řešení pro svůj domov.

Vitrína German je vyrobena z 16 mm dřevotřísky, což ji činí extrémně odolnou a dlouhodobě trvanlivou. Je vybavena jedním dveřmi a dvěma zásuvkami s plným výsuvem, což zajišťuje snadný přístup k uloženým předmětům. Kromě toho je její montáž snadná a rychlá, takže si ji můžete sami sestavit v pohodlí svého domova.

Není třeba se obávat o její funkčnost. Kovové úchyty zaručují plynulé a tiché otevírání, zatímco dub stirlingové provedení dodává vitríně luxusní vzhled. Tento nábytek v balení je ideální pro ty, kteří chtějí kombinovat styl a praktičnost v jednom kuse nábytku.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorný úložný prostor → Vitrína German s zásuvkami 70 cm - Dub stirling nabízí velký úložný prostor pro vaše knihy, dokumenty nebo dekorace. Díky rozměrům 68 x 201 x 42 cm se vejde do každé místnosti a poskytne vám dostatek místa pro všechny vaše potřeby.
  • Kvalitní materiály → Tento nábytek je vyroben z 16mm dřevotřísky v barvě dub stirling, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Kovové úchyty a zásuvky s plným výsuvem zase zaručují snadné otevírání a zavírání.
  • Snadná montáž → Nábytek je dodáván v balení, takže si ho můžete sestavit sami podle přiloženého návodu. Tím ušetříte na nákladech za montáž a získáte radost z vlastnoruční práce.
  • Všestranné využití → Díky neutrálnímu designu a barvě dub stirling se hodí do každého interiéru. Ať už hledáte nábytek do obývacího pokoje, jídelny nebo kanceláře, tato vitrína je ideální volbou.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 68 cm,

  • výška: 201 cm,

  • hloubka: 42 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

dub stirling

Barva přední části

dub stirling

Provedení

Korpus

dřevotříska 16 mm

lišta

dřevotříska 22 mm

Přední strana

dřevotříska 16 mm

Provedení

sklo

temperované

Úchytky

kov

Zásuvkové pojezdy

s plným výsuvem

Vybavení

Počet dvířek

1

Počet zásuvek

2

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

30,5 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

87 cm x 42 cm x 15 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

39,3 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

194 cm x 65 cm x 9 cm

Hodnocení zákazníků

/vitrina-german-70-cm-se-zasuvkami---dub-stirling-p-156562-1092-1064.1092.html