Popis výrobku

Hledáte dokonalou prosklenou vitrínu pro váš moderní obývací pokoj? Setkejte se s produktem Sonata 70 cm Levá prosklená - šlechtitý kaštan.

Tato vitrína je skvělým doplňkem pro každý interiér, díky svému elegantnímu vzhledu a šlechtitě kaštanové barvě. Její design je moderní a zároveň tradiční, což zaručuje, že se bude hodit do jakéhokoli stylu interiéru. A co víc, skleněné dveře přidávají na eleganci a umožňují vám vystavit své oblíbené předměty.

Vitrína Sonata je vyrobena z 16mm laminované desky, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Její rozměry 70 x 204.5 x 43 cm a kovové úchyty zajišťují, že je nejen praktická, ale také snadno ovladatelná. Navíc, s jedním dveřmi, nabízí dostatek prostoru pro uskladnění vašich věcí.

Montáž je snadná a rychlá díky nábytku v balení. Tato vitrína je také vyrobena z 22mm laminované desky pro extra pevnost a stabilitu. S vitrínou Sonata 70 cm Levá prosklená - šlechtitý kaštan, získáte nejen stylový kus nábytku, ale také kvalitní a funkční skladovací prostor.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní konstrukce → Vitrína Sonata 70 cm Levá prosklená - kaštan szlachetny je vyrobena z kvalitního 22 mm laminovaného materiálu, který zajišťuje dlouhou životnost a vysokou odolnost proti poškození. Tento nábytek je ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení kvality a stylu.
  • Prostorné rozměry → S rozměry 70 x 204.5 x 43 cm, tato vitrína nabízí dostatek prostoru pro uložení vašich oblíbených předmětů. Její velkorysé rozměry z ní dělají ideální kus nábytku pro každý domov nebo kancelář.
  • Praktická a funkční → Tato vitrína je vybavena jednou skleněnou dvířkou, která umožňuje snadný přístup k uloženým předmětům a zároveň představuje estetický prvek. Kovové úchyty přidávají na praktičnosti a funkčnosti tohoto kusu nábytku.
  • Snadná montáž → Nábytek je dodáván v balení s podrobnými instrukcemi pro montáž, takže si ho můžete sestavit sami bez potřeby odborné pomoci. Tato vlastnost vám ušetří čas i peníze.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 70 cm,

  • výška: 204.5 cm,

  • hloubka: 43 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

kaštan

Barva přední části

kaštan

Provedení

čelní části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Korpus

laminovaná deska 22 mm

Lišta

MDF 21.5 mm

Provedení

Úchytky

kov

Vybavení

Počet dvířek

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

21 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

192 cm x 6 cm x 41 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

19 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

74 cm x 14 cm x 47 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

10 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

146 cm x 5 cm x 53 cm

Balení číslo 4

Hmotnost:

3 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

42 cm x 4 cm x 51 cm

Hodnocení zákazníků

/vitrina-sonata-70-cm-leva---kastan-slechetny-p-156554-1092-1064.1092.html