Popis výrobku

Hledáte ideální skříňku pro svůj moderní obývací pokoj? Seznamte se s výrobkem - Vitrína Sonata 70 cm Pravá prosklená - kaštan szlachetny.

Design vitríny Sonata je vše, co potřebujete pro dokonalý vzhled vašeho interiéru. Elegantní kaštanová barva dodává skříňce šlechetný vzhled, který se snadno hodí do každého prostoru. Tato skříňka je nejen stylová, ale také velmi praktická s rozměry 70 x 204,5 x 43 cm, což z ní dělá ideální kousek do každého pokoje.

Vitrína Sonata je vyrobena z 16 mm a 22 mm laminovaných desek, což zajišťuje její dlouhou životnost a odolnost. Je také vybavena kovovými úchyty pro snadné otevírání a zavírání. Skříňka je dodávána v balení, takže si ji můžete sestavit podle svých potřeb a přání.

Skříňka má jedno dveře, což je ideální pro skladování všech vašich potřeb. Ať už potřebujete místo pro knihy, dekorace nebo cokoli jiného, tato skříňka je pro vás ideální volbou. S vitrínou Sonata získáte nejen stylový kousek nábytku, ale také praktické řešení pro skladování.

Vlastnosti produktu:

  • Praktická velikost → S rozměry 70 x 204,5 x 43 cm je vitrína Sonata 70 cm Pravá prosklená - kaštan šlechtitelný ideální pro každý interiér. Její kompaktní rozměry umožňují snadné umístění do jakékoliv místnosti, aniž by zabrala příliš mnoho místa, a přitom poskytuje dostatek úložného prostoru.
  • Odolná konstrukce → Vitrína je vyrobena z laminované desky o síle 16 mm na přední straně a 22 mm na těle, což zajišťuje její dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Kovové úchyty zvyšují její funkčnost a odolnost.
  • Skladovací prostor → Vitrína je vybavena jednou skleněnou dvířkou, která umožňuje snadný přístup k uloženým věcem a současně vytváří elegantní a moderní vzhled. Skleněná dvířka také umožňují vystavit vaše oblíbené předměty.
  • Jednoduchá montáž → Nábytek je dodáván v balení, což usnadňuje jeho přepravu a montáž. Díky tomu můžete vitrínu snadno sestavit a umístit ji tam, kde vám to nejlépe vyhovuje.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 70 cm,

  • výška: 204.5 cm,

  • hloubka: 43 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

kaštan

Barva přední části

kaštan

Provedení

čelní části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Korpus

laminovaná deska 22 mm

Lišta

MDF 21.5 mm

Provedení

Úchytky

kov

Vybavení

Počet dvířek

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

21 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

192 cm x 6 cm x 41 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

19 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

74 cm x 14 cm x 47 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

9 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

147 cm x 5 cm x 53 cm

Balení číslo 4

Hmotnost:

3 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

42 cm x 4 cm x 51 cm

Hodnocení zákazníků

/vitrina-sonata-70-cm-prava---kastan-slechetny-p-156557-1092-1064.1092.html