Popis výrobku

Hledáte židli, která splní všechny vaše požadavky a zároveň bude vypadat skvěle? Židle Mila Matt Velvet 99 - černá je tady právě pro vás.

Tato židle je skvělou volbou pro každého, kdo hledá elegantní a moderní vzhled. Černá barva a matný sametový materiál dodávají tomuto kusu nábytku luxusní vzhled, který se hodí do jakéhokoli interiéru.

Židle Mila Matt Velvet 99 - černá je vyrobena z kvalitních materiálů a je navržena tak, aby byla co nejvíce praktická a pohodlná. Kovové nohy zajišťují stabilitu a dlouhou životnost, zatímco čalounění z matného sametu poskytuje měkkost a pohodlí.

Tato židle je nejen stylová, ale také velmi funkční. Její rozměry 41 x 86 x 45 cm jsou ideální pro každodenní použití, ať už jíte, pracujete, nebo jen relaxujete. Její design je také velmi praktický.

Vlastnosti produktu:

  • Elegantní design → černá barva a matný samet dodávají této židli luxusní vzhled, který oživí jakýkoli interiér.
  • Kovové nohy → kovové nohy zajišťují stabilitu a dlouhou životnost, takže si můžete být jisti, že vaše investice do této židle se vyplatí.
  • Pohodlné čalounění → měkké a pohodlné čalounění z matného sametu zajišťuje maximální pohodlí během sezení.
  • Praktické rozměry → Rozměry 41 x 86 x 45 cm jsou ideální pro každodenní používání a pohodlné sezení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 41 cm,

  • výška: 86 cm,

  • hloubka: 45 cm,

  • Výška sedu: 49 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

černá

Typ

Matt Velvet 99

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/zidle-mila-matt-velvet-99---cerna-p-49629-1016-1016.html