Popis výrobku

Hledáte komodu, která přinese do vašeho obývacího pokoje nejen funkčnost, ale i styl? Seznamte se s naší komodou Kaja - dub artisan.

Komoda je vizuálně působivá díky svému modernímu designu a elegantnímu provedení v dekoru dub artisan. Skleněné čelní části dodávají komodě sofistikovaný vzhled, zatímco melaminové hrany zvyšují její odolnost a trvanlivost.

Nejen, že komoda Kaja vyniká svým vzhledem, ale také svou praktičností. Rozměry 140 x 80 x 40 cm poskytují dostatek prostoru pro uskladnění všeho, co potřebujete. Tři skříňky a tři police umožňují snadnou organizaci, zatímco zásuvka na kuličkových výsuvech zajišťuje hladké a tiché otevírání.

Navíc je tato komoda vyrobena z laminované desky o tloušťce 15 mm a její zadní strana je z desky HDF, což zaručuje pevnost a odolnost. Náš nábytek je dodáván v balení s návodem pro vlastní montáž.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorná komoda → poskytuje dostatek úložného prostoru pro vše, co potřebujete mít po ruce, ale zároveň schované před zraky návštěv. Uspořádání vašeho obývacího pokoje bude hračka.
  • Skleněné provedení čelní části → přidává na eleganci a moderním vzhledu. Sklo je také snadno udržovatelné, takže vaše komoda bude vždy vypadat jako nová.
  • Odolná melaminová hrana a laminovaná deska o síle 15 mm → zaručují dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Tato komoda vám bude sloužit po mnoho let.
  • Praktická zásuvka s kuličkovými výsuvy → umožňuje snadné a plynulé otevírání a zavírání. Ideální pro uložení všech věcí, které nechcete mít na očích, ale potřebujete je mít po ruce.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 140 cm,

  • výška: 80 cm,

  • hloubka: 40 cm,

Více parametrů

barevné provedení

barevné provedení korpusu

dub artisan

Barva čelní části

dub artisan

Provedení

Front

deska MDF 16 mm

Další informace
Deska MDF o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel, která poskytuje bezkonkurenční kvalitu a trvanlivost. Je zkratkou pro dřevovláknitou desku střední hustoty. Proč si vybrat desku MDF 16 mm? Především díky své hustotě a homogenní struktuře je pevná a odolná proti poškození. Nedeformuje se, takže je ideální pro čela nábytku, která jsou vystavena každodennímu používání. Kromě toho se 16mm MDF deska vyznačuje hladkým povrchem, který umožňuje její snadné lakování, lazurování nebo dýhování, což vám dává široké možnosti designu. Deska MDF 16 mm je také šetrná k životnímu prostředí, vyrábí se z obnovitelných surovin, což se promítá do péče o životní prostředí.

Korpus

laminovaná deska 15 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 15 mm je inovativní řešení pro nábytek, které nabízí nespočet výhod. Použití takové desky zaručuje nejen pevnost a odolnost, ale také stylový vzhled a snadnou údržbu. Díky laminovanému povrchu je nábytek odolný proti poškrábání, skvrnám a poškození, což znamená, že bude vypadat skvěle po mnoho let. Kromě toho laminovaná deska nabízí široký výběr vzorů a barev, což Vám umožní přizpůsobit nábytek Vašemu vkusu a interiéru. Její výjimečná pevnost zajišťuje stabilitu a robustnost konstrukce, což se promítá do dlouhodobého používání. Díky snadnému čištění je navíc nábytek z laminované desky praktický a ideální pro ty, kteří si cení hygieny a snadné údržby.

Přední část

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a praktičnost skla jako suroviny pro výrobu nábytkových čel. Skleněná čela jsou synonymem moderního designu a vysoké kvality. Sklo je nejen mimořádně estetické, ale také odolné a snadno se čistí. Díky svému hladkému povrchu se snadno čistí a je odolné vůči skvrnám nebo poškrábání. Je ideálním řešením pro ty, kteří ve svých interiérech oceňují jednoduchost a krásu. Sklo navíc opticky zvětšuje prostor a dodává místnosti lehkost a jas. Lze jej také použít k podsvícení, čímž vzniká jedinečný vizuální efekt.

Provedení

hrana

melamina

zadní strana

deska HDF

Zásuvkové pojezdy

kuličkové pojezdy

Vybavení

Počet dvířek

3

Počet polic

1

Počet zásuvek

1

Osvětlení

Jako doplňková možnost

LED

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/komoda-kaja-140-cm-s-lamelami---dub-artisan-p-150316-1012-1012.html