Popis výrobku

Hledáte ideální třídveřovou komodu se zásuvkou a lamelami do vašeho moderního obývacího pokoje? Poznejte komodu Kaja - bílá / matera.

Tato komoda je skutečným skvostem, který přinese do vašeho obývacího pokoje nádech luxusu a elegance. Tavý korpus a bílá dvířka dodávají nábytku moderní vzhled, zatímco lamely přidávají na jedinečnosti a stylu. Skleněné čelní části dodávají komodě lehkost a sofistikovanost.

Komoda Kaja je nejen krásná, ale také funkční. S rozměry 140 x 80 x 40 cm nabízí dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby. Troje dvířka a tři police vám umožní uspořádat vše, co potřebujete, zatímco zásuvka s kuličkovými pojezdy je ideální pro menší předměty. Výroba z 15mm laminované desky a zadní strana z HDF desky zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči poškození.

Montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení. Melaminové hrany zvyšují odolnost proti poškrábání a oděru, což zajišťuje, že vaše komoda bude vypadat jako nová i po letech používání. Kaja - bílá / matera je tedy nejen stylovým, ale také praktickým doplňkem vašeho obývacího pokoje.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorná třídvéřová komoda → Ideální pro uskladnění všech vašich věcí. Tato komoda nabízí dostatek úložného prostoru díky třem dvířkám a jedné zásuvce, takže můžete mít všechny své věci pohodlně na dosah ruky.
  • Kvalitní materiály a provedení → Tato komoda je vyrobena z pevné laminované desky o tloušťce 15 mm a zadní strana je z HDF desky. To znamená, že je odolná, pevná.
  • Pohodlné a praktické použití → Kuličkové pojezdy zásuvky zajistí hladké a tiché otevírání a zavírání, což zvyšuje pohodlí při používání komody.
  • Vlastní montáž → Nábytek je dodáván rozložený v balících pro vlastní montáž podle návodu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 140 cm,

  • výška: 80 cm,

  • hloubka: 40 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva korpusu

matera

Provedení

Korpus

laminovaná deska 15 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 15 mm je inovativní řešení pro nábytek, které nabízí nespočet výhod. Použití takové desky zaručuje nejen pevnost a odolnost, ale také stylový vzhled a snadnou údržbu. Díky laminovanému povrchu je nábytek odolný proti poškrábání, skvrnám a poškození, což znamená, že bude vypadat skvěle po mnoho let. Kromě toho laminovaná deska nabízí široký výběr vzorů a barev, což Vám umožní přizpůsobit nábytek Vašemu vkusu a interiéru. Její výjimečná pevnost zajišťuje stabilitu a robustnost konstrukce, což se promítá do dlouhodobého používání. Díky snadnému čištění je navíc nábytek z laminované desky praktický a ideální pro ty, kteří si cení hygieny a snadné údržby.

Front

deska MDF 16 mm

Další informace
Deska MDF o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel, která poskytuje bezkonkurenční kvalitu a trvanlivost. Je zkratkou pro dřevovláknitou desku střední hustoty. Proč si vybrat desku MDF 16 mm? Především díky své hustotě a homogenní struktuře je pevná a odolná proti poškození. Nedeformuje se, takže je ideální pro čela nábytku, která jsou vystavena každodennímu používání. Kromě toho se 16mm MDF deska vyznačuje hladkým povrchem, který umožňuje její snadné lakování, lazurování nebo dýhování, což vám dává široké možnosti designu. Deska MDF 16 mm je také šetrná k životnímu prostředí, vyrábí se z obnovitelných surovin, což se promítá do péče o životní prostředí.

Přední část

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a praktičnost skla jako suroviny pro výrobu nábytkových čel. Skleněná čela jsou synonymem moderního designu a vysoké kvality. Sklo je nejen mimořádně estetické, ale také odolné a snadno se čistí. Díky svému hladkému povrchu se snadno čistí a je odolné vůči skvrnám nebo poškrábání. Je ideálním řešením pro ty, kteří ve svých interiérech oceňují jednoduchost a krásu. Sklo navíc opticky zvětšuje prostor a dodává místnosti lehkost a jas. Lze jej také použít k podsvícení, čímž vzniká jedinečný vizuální efekt.

Provedení

hrana

melamina

zadní strana

deska HDF

Zásuvkové pojezdy

kuličkové pojezdy

Vybavení

Počet dvířek

3

Počet zásuvek

1

Počet polic

1

Osvětlení

Jako doplňková možnost

LED

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/komoda-kaja-s-lamelami-140-cm---bila---matera-p-150293-1012-1012.html