Popis výrobku

Hledáte ideální komodu pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s komodou se třemi zásuvkami Neria - grafit / dub artisan.

Tato komoda je vizuálně atraktivní a dokonale se hodí do jakéhokoli moderního interiéru. Grafitová barva dodává nábytku sofistikovaný vzhled, zatímco lamely v barvě dubu artisan vytváří teplý, přírodní dotek. Rozměry komody 105 x 86 x 51 cm se dokonale vejdou do jakéhokoli prostoru.

Komoda je vyrobena z 16 mm laminované desky, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost proti poškrábání. Má jednu skříňku za plnými dvířky a tři zásuvky, které poskytují dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby. Navíc, zadní strana je vyrobena z desky HDF, což zvyšuje její stabilitu a pevnost.

Nábytek je dodáván rozložený v balících pro vlastní montáž podle návodu. Komoda s lamelami a ABS hranou je kus nábytku, který kombinuje funkčnost a styl s kvalitou. Komoda Neria je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní, funkční a kvalitní nábytek pro svůj obývací pokoj.

Vlastnosti produktu:

  • Pevná konstrukce → komoda je vyrobena z 16mm laminované desky, což zaručuje vysokou odolnost a dlouhou životnost. Tento nábytek je ideální pro ty, kteří chtějí investovat do kvality a trvanlivosti.
  • Praktické provedení → komoda nabízí dostatek úložného prostoru díky jedné skříňce a třem zásuvkám. Ideální pro ukládání všeho od knih po oblečení, zatímco udržuje váš obývací pokoj uspořádaný.
  • Univerzální rozměry → s rozměry 105 x 86 x 51 cm se tato komoda snadno vejde do většiny obývacích pokojů, aniž by narušila celkový vzhled místnosti.
  • Snadná montáž → Montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 105 cm,

  • výška: 86 cm,

  • hloubka: 51 cm,

Více parametrů

barevné provedení

barevné provedení korpusu

grafit

Barva čelní části

grafit

Barva vložek

dub artisan

Provedení

Korpus

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je vynikající surovinou pro výrobu nábytku, která nabízí mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškrábání, což zajišťuje dlouhodobou kvalitu a estetický vzhled nábytku. Díky své odolnosti je nábytek robustní a vydrží každodenní používání po mnoho let. Kromě toho se laminovaná deska snadno udržuje - stačí ji otřít vlhkým hadříkem, aby si zachovala svůj krásný vzhled. Laminátová deska navíc nabízí širokou škálu vzorů a barev, což Vám umožní sladit nábytek s Vaším vlastním stylem a interiérem. Díky různým dekorům můžete vytvořit moderní i klasický design nábytku. Jedná se také o surovinu, se kterou se snadno pracuje, což vám dává možnost přizpůsobit si nábytek na míru.

čelní části

laminovaná deska 16 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 16 mm je ideální surovinou pro výrobu nábytkových čel. Její vícevrstvá konstrukce zajišťuje pevnost a odolnost potřebnou pro každodenní použití. Laminát, který desku pokrývá, je odolný proti poškrábání, nárazům a skvrnám, což znamená, že nábytková čela budou dlouho vypadat skvěle. Díky široké škále vzorů a barev laminátu nabízejí čela nábytku z 16mm laminované desky nejen pevnou konstrukci, ale také estetický vzhled. Další výhodou laminátové desky je snadné čištění a údržba. K odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík, takže vaše nábytkové fronty budou vždy vypadat svěže a čistě.

Typ přední části

s lamelami

Další informace
Poznejte sofistikovanou eleganci a funkčnost nábytku s lamelami na přední straně. Je to řešení, které dodá vašemu interiéru jedinečný charakter a stylový vzhled. Lamely na přední straně nábytku vytvářejí zajímavou strukturu, která upoutá pozornost a dodá nábytku jedinečné kouzlo. Nejde však jen o estetickou záležitost - nábytek s lamelami na přední straně je pevný a odolný, takže vám bude sloužit mnoho let.

Provedení

Hrana

ABS

zadní strana

deska HDF

Vybavení

Počet dvířek

1

Počet zásuvek

3

Počet polic

1

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/komoda-neria-105-cm---grafit---dub-artisan-p-147234-1012-1012.html