Popis výrobku

Hledáte ideální taburet, který by spojoval pohodlí a praktičnost? Seznamte se s naším taburetem s úložným prostorem Lonigo, potaženým látkou Preston 29.

Estetika tohoto kusu nábytku vás uchvátí. Taburet Lonigo je potažený látkou Preston 29, která má elegantní hnědou barvu. Tato barva přidává na sofistikovanosti a zároveň se snadno hodí do jakéhokoli interiéru. Design taburetu je moderní a zároveň nadčasový.

Taburet Lonigo není jen o vzhledu. Jeho konstrukce je vyrobena ze dřeva, což zajišťuje jeho dlouhou životnost. Sedák je vyplněn polyuretanovou pěnou T30, která nabízí optimální pohodlí. Rozměry 50 x 47 x 50 cm zaručují, že se taburet vejde do jakékoli místnosti, a přitom poskytne dostatek úložného prostoru.

Taburet je navíc vybaven nožičkami z umělé hmoty, které zajišťují stabilitu a zároveň chrání vaši podlahu před poškrábáním. Potahová látka Preston 29 je hydrofobní, takže se nemusíte obávat případného rozlití nápojů. Taburet Lonigo je tedy nejen stylový, ale také praktický a funkční kus nábytku.

Vlastnosti produktu:

  • Praktický úložný prostor → už žádné hledání ovladače od televize nebo oblíbené knihy. Vše máte na dosah ruky a přitom skryté před zraky návštěv.
  • Kvalitní materiály → dřevěná konstrukce a polyuretanová pěna T30 zaručují dlouhou životnost a pohodlí při sezení. Potahová látka Preston 29 je navíc hydrofobní, takže se nemusíte bát žádných nehod s nápoji.
  • Pohodlí a komfort → díky rozměrům 50 x 47 x 50 cm je taburet ideální pro relaxaci nebo jako alternativní sezení. Měkký sedák z polyuretanové pěny T30 vás bude hýčkat pohodlím.
  • Univerzální design → hnědý odstín potahové látky Preston 29 se snadno hodí do jakéhokoli interiéru. Ať už máte doma moderní nebo tradiční styl, taburet s úložným prostorem Lonigo se stane neodmyslitelnou součástí vašeho bydlení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 50 cm,

  • výška: 47 cm,

  • hloubka: 50 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

hnědá

Typ

Preston 29

Vlastnosti

hydrofobní materiál

Vlastnosti

nehořlavý materiál

barevné provedení

barevné provedení korpusu

hnědé

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Nožky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Úložný prostor

ano

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Nevyžaduje se

plně smontovaný nábytek

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/taburet-lonigo-s-uloznym-prostorem---preston-29-p-147850-1634-1634.html