Popis výrobku

Hledáte ten pravý televizní stolek, který splní všechny vaše potřeby? Seznamte se s naším produktem - Stolek tv Kora KRTN - Borovice andersen.

Stolek tv Kora KRTN - Borovice andersen je skvělým řešením pro ty, kdo hledají styl a eleganci. Jeho design v barvě borovice andersen dodá vašemu interiéru nádech přírody a pohodlí. Tento kousek nábytku vám umožní vytvořit útulnou atmosféru v obývacím pokoji.

Stolek je vyroben z kvalitní laminované desky, která je odolná vůči poškrábání a otěru. Navíc je vybaven kovovými uchyty, které zaručují jeho stabilitu a dlouhou životnost. S rozměry 89 x 77 x 63 cm se vejde do každého interiéru a poskytne dostatek prostoru pro vaši televizi a další zařízení.

Stolek tv Kora KRTN - Borovice andersen je také velmi praktický. Nabízí jednu polici a jednu zásuvku, které poskytují dostatek úložného prostoru pro všechny vaše multimediální zařízení a příslušenství. Nohy o výšce 5 cm zaručují stabilitu a snadnou údržbu pod stolem.

Vlastnosti produktu:

  • Praktická rozměry → Stolek tv Kora KRTN s rozměry 89 x 77 x 63 cm se snadno vejde do každého interiéru, aniž by zabral příliš mnoho místa, což usnadňuje jeho umístění.
  • Laminovaná deska → Díky použití laminované desky je nábytek odolný vůči poškrábání a oděru, což prodlužuje jeho životnost a udržuje vzhled po dlouhou dobu.
  • Kovové uchyt → Kovové uchyt poskytuje spolehlivou a pevnou konstrukci, což zajišťuje stabilitu a bezpečí při použití.
  • Úložný prostor → Stolek je vybaven jedním regálem a zásuvkou, což poskytuje dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby, jako jsou ovladače, časopisy nebo dekorace.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 88 cm,

  • výška: 193 cm,

  • hloubka: 40 cm,

  • Výška nohou: 5

Více parametrů

barevné provedení

Barevné provedení uchytů

zlatý

Barva přední části

borovice andersen

Barva korpusu

borovice andersen

Provedení

Korpus

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska - jedinečné řešení pro Váš nábytek! Představte si odolnost, styl a snadnou údržbu v jednom. Laminovaná deska je materiál, který nejen dodává eleganci, ale také poskytuje výjimečnou odolnost. Její ochranná vrstva chrání před poškrábáním, skvrnami a poškozením, takže udrží váš nábytek ve vynikajícím stavu po dlouhá léta. A nejen to! Laminátová deska se snadno čistí - k odstranění případných nečistot stačí vlhký hadřík. Dostupnost různých vzorů, barev a textur vám navíc umožní sladit nábytek s vaším stylem a interiérem.

Přední část

laminovaná deska

Další informace
Laminovaná deska je univerzální surovina, která dodává nábytku jedinečný vzhled a trvanlivost. Díky technologii laminace v sobě tato jedinečná deska spojuje estetiku a funkčnost. Její hladký povrch se snadno udržuje a je odolný proti poškrábání a skvrnám. To znamená, že přední strana vašeho nábytku bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Laminátová deska také nabízí širokou škálu vzorů, barev a textur, což vám umožní přizpůsobit nábytek vašemu individuálnímu stylu.

Typ přední části

reliéfní

Další informace
Objevte jedinečnou eleganci a styl, které přináší nábytek s reliéfním čelem. Tento jedinečný detail dodá vašemu interiéru nejen estetický půvab, ale také praktickou funkčnost. Reliéf na přední části nábytku je nejen krásný, ale vytváří také zajímavou strukturu, která nábytku dodává charakter a jedinečnost. Náš nábytek s reliéfem je pečlivě vyroben z vysoce kvalitních materiálů, což zaručuje odolnost a dlouhodobou spokojenost s používáním.

Přední část

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a praktičnost skla jako suroviny pro výrobu nábytkových čel. Skleněná čela jsou synonymem moderního designu a vysoké kvality. Sklo je nejen mimořádně estetické, ale také odolné a snadno se čistí. Díky svému hladkému povrchu se snadno čistí a je odolné vůči skvrnám nebo poškrábání. Je ideálním řešením pro ty, kteří ve svých interiérech oceňují jednoduchost a krásu. Sklo navíc opticky zvětšuje prostor a dodává místnosti lehkost a jas. Lze jej také použít k podsvícení, čímž vzniká jedinečný vizuální efekt.

Provedení

Úchytky

kov

Police

laminovaná deska

Vybavení

Počet polic

2

Počet zásuvek

2

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

32 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

182 cm x 8 cm x 44 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

10 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

135 cm x 7 cm x 42 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

18 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

92 cm x 22 cm x 43 cm

Hodnocení zákazníků

/vitrina-kora-krw2---88-cm---borovice-andersen-p-15903-1092-1064.1092.html