Popis výrobku

Hledáte dokonalou skleněnou vitrínu, která by dokonale doplnila váš interiér? Seznamte se s naším produktem - Vitrína prosklená Medin 90 cm - Dub artisan / Antracytová.

Tato vitrína je skvělým řešením pro ty, kteří chtějí spojit funkčnost a styl. Její design v dubu artisan a antracytové barvě dodá vašemu interiéru moderní a elegantní vzhled. Její rozměry 90.1 x 148.8 x 40 cm jsou ideální pro umístění v jakémkoli prostoru, aniž by zabrala příliš mnoho místa.

Výrobek je vyroben z kvalitní dřevotřísky, která je známá svou odolností a dlouhou životností. Kromě toho má ABS hranu a kovové nožičky, což zajišťuje stabilitu a odolnost vůči poškození. Tato vitrína je dodávána v balení, což vám umožní snadnou a rychlou montáž podle vašich potřeb.

Vitrína Medin je vybavena dvěma dveřmi a šesti policemi, což vám poskytne dostatek prostoru pro uložení vašich oblíbených předmětů. Její prosklená konstrukce vám umožní vystavit vaše nejcennější kousky, aniž byste museli otevírat dveře. To vše v moderním a elegantním designu, který se stane skvělým doplňkem vašeho interiéru.

Vlastnosti produktu:

  • Vysoká kvalita materiálů → Medin 90 cm skleněná vitrína je vyrobena z odolné dřevotřísky s ABS hranou. Toto zaručuje dlouhou životnost a stabilitu, kterou oceníte při každodenním používání.
  • Praktické rozměry → S rozměry 90.1 x 148.8 x 40 cm, tato vitrína nabízí dostatek prostoru pro uložení vašich oblíbených předmětů a zároveň se vejde do většiny interiérů. Ušetříte tak místo a zároveň získáte stylový prvek do vašeho obývacího pokoje.
  • Funkční vybavení → Vitrína má dvě dveře a šest polic, což umožňuje snadnou organizaci a přístup k vašim věcem. Uložíte zde vše, co potřebujete mít po ruce, a zároveň udržíte svůj interiér v perfektním pořádku.
  • Snadná montáž → Nábytek je dodáván v balení pro vlastní montáž, což znamená, že si můžete užít radost z vlastního sestavení a přizpůsobení podle vašich potřeb. Navíc ušetříte na nákladech za montáž.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 90.1 cm,

  • výška: 148.8 cm,

  • hloubka: 40 cm,

Více parametrů

barevné provedení

barevné provedení korpusu

dub artisan

barevné provedení korpusu

antracyt

Barva čelní části

dub artisan

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Korpus

dřevotříska

Přední strana

dřevotříska

Provedení

Hrana

ABS

Vybavení

Počet dvířek

2

Počet polic

6

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/vitrina-prosklena-medin-90-cm---dub-artisan---antracytova-p-156359-1092-1064.1092.html