Popis výrobku

Vitrína dvoudveřová se zásuvkami Olin 44 - appenzeller fichte / černý mat - Helvetia

Oceňujete originální design? Komoda Olin je produkt, který Vás jistě zaujme.
 
Pokud sníte o charakteristickém interiéru s nádechem loftového designu, komoda Olin je produkt, který hledáte. Barevná kombinace černé matné a appenzeller fichte vytváří dokonalý set. Představte si vitrínu ve svém obývacím pokoji. Této koupě rozhodně nebudete litovat.
 
Jste sběratel a máte mnoho věcí k vystavení? Prosklené vitríny Vám umožní umístit na ně ozdoby nebo sbírkové předměty. Je možné zakoupit osvětlení, které kromě zvýraznění aranžmá dodá místnosti jedinečnou atmosféru. Uzavřená skříňka s policí pojme větší předměty a tři zásuvky se hodí na ukládání drobných předmětů.
 
Pokud si potrpíte na vysokou kvalitu, ani zde Vás komoda Olin nezklame. Celý kus je vyroben z kvalitní a vybrané nábytkové desky. Boční lišty jsou z masivní MDF desky. Celek je doplněn plastovými úchytkami. S rozhodnutím neotálejte příliš dlouho, taková příležitost se už nemusí opakovat.
 
Tak co, jste rozhodnutí?

Vlastnosti produktu:

  • industriální styl
  • jednoduchá konstrukce
  • 2 prosklené skříňky
  • 1 skříňka uzavřená
  • 3 prostorné zásuvky
  • sklo ve dveřích v hnědé barvě - antisol
  • LED osvětlení k dispozici v možnosti
  • nábytek pro vlastní montáž
  • nabídka dodávaná v balících
  • modní barevné provedení

Provedení produktu:

  • vysoce kvalitní nábytková deska potažená folií
  • úchytky - plast
  • boční lišty (nohy) MDF

Barevné provedení nábytku:

  • appenzeller fichte / černý super mat

Podívejte se na ostatní návrhy kolekce Olin!


Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 101 cm,

  • wysokość

    výška: 146 cm,

  • głębokość

    hloubka: 43 cm,

Více parametrů

barevné provedení

barevné provedení korpusu

appenzeller

Barva čelní části

appenzeller

barevné provedení korpusu

černý

Barevné provedení nožiček

černé

Barva čelní části

mat

Provedení

Korpus

laminovaná deska 15 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 15 mm je inovativní řešení pro nábytek, které nabízí nespočet výhod. Použití takové desky zaručuje nejen pevnost a odolnost, ale také stylový vzhled a snadnou údržbu. Díky laminovanému povrchu je nábytek odolný proti poškrábání, skvrnám a poškození, což znamená, že bude vypadat skvěle po mnoho let. Kromě toho laminovaná deska nabízí široký výběr vzorů a barev, což Vám umožní přizpůsobit nábytek Vašemu vkusu a interiéru. Její výjimečná pevnost zajišťuje stabilitu a robustnost konstrukce, což se promítá do dlouhodobého používání. Díky snadnému čištění je navíc nábytek z laminované desky praktický a ideální pro ty, kteří si cení hygieny a snadné údržby.

čelní části

laminovaná deska 15 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 15 mm je odolná a stylová surovina, která se skvěle hodí pro výrobu nábytkových čel. Když si vyberete čelo nábytku z laminované desky, získáte kombinaci funkčnosti a estetiky. Tato deska se vyznačuje výjimečnou trvanlivostí a odolností proti poškrábání. Laminát na povrchu desky navíc zajišťuje snadnou údržbu a čištění, což je důležité pro každodenní používání. Díky své univerzálnosti je laminátová deska o tloušťce 15 mm vynikající volbou pro každého, kdo hledá odolnou, snadno udržovatelnou a estetickou přední stranu nábytku.

čelní části

sklo

Další informace
Poznejte jedinečnou eleganci a praktičnost skla jako suroviny pro výrobu nábytkových čel. Skleněná čela jsou synonymem moderního designu a vysoké kvality. Sklo je nejen mimořádně estetické, ale také odolné a snadno se čistí. Díky svému hladkému povrchu se snadno čistí a je odolné vůči skvrnám nebo poškrábání. Je ideálním řešením pro ty, kteří ve svých interiérech oceňují jednoduchost a krásu. Sklo navíc opticky zvětšuje prostor a dodává místnosti lehkost a jas. Lze jej také použít k podsvícení, čímž vzniká jedinečný vizuální efekt.

nožičky

MDF

Provedení

hrana

ABS

úchyt

umělá hmota

zadní strana

deska HDF

Vybavení

Počet dvířek

3

Počet zásuvek

3

Počet polic

3

Montáž

vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

0,00

star star star star star

0 hodnocení


Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/tridverova-vitrina-olin-44-s-zasuvkami---appenzeller-fichte---cerny-mat-p-52884-1092-1064.1092.html