Popis výrobku

Pohovka rozkládací Wars

Hledáte funkční nábytek do obývacího pokoje? Máte rádi klasická řešení? Vyberte si pohovku Wars!
 
Pokud stojíte před výběrem nového čalouněného nábytku a záleží Vám na jednoduchém, ale funkčním řešení, jste na správném místě. Pohovka Wars je novou verzí klasického kusu nábytku. Od ostatních pohovek se odlišuje stylem a designem díky prošívání na opěradle a bocích. Díky štíhlým dřevěným nohám působí pohovka lehce a jemně.
 
Tím to nekončí – funkčnost je na stejně vysoké úrovni! Rozkládací pohovka Wars se dá rozložit na spaní a je vybavena úložným prostorem na lůžkoviny, takže měkký polštář a teplou přikrývku budete mít na dosah ruky. Zní to skvěle, že?
 
Jste rozhodnuti?

Vlastnosti produktu: 

  • působivé provedení
  • dekorativní prošívání
  • nábytek se ve standardní nabídce rozkládá na spaní - 122x200 cm
  • má úložný prostor na ložní prádlo o rozměrech 175/16/78 cm
  • možnost přizpůsobení barevného provedení materiálu
  • možnost změny rozměru po konzultaci s obchodním zástupcem

Provedení produktu:

  • vyplnění sedadla - systém bonellových pružin + polyuretanová pěna T35. Více podrobností na téma vyplnění v čalouněném nábytku najdete na našem blogu,
  • možnost výběru potahové látky v konfigurátoru "vyberte si barevné provedení". Informujeme, že v závislosti na výběru druhu potahové látky se mohou účtovat příplatky,
  • záda pohovky v materiálu
  • systém rozkládání znázorněn na videu
  • výrobce připouští malé rozdíly v rozměrech přestaveného nábytku ± 2-3 cm 

Doporučujeme Vám také zhlédnout video o snadno čistitelných látkách:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 220 cm,

  • wysokość

    výška: 95 cm,

  • głębokość

    hloubka: 96 cm,

  • Spací plocha: 200 x 120 cm,

  • Výška nohou: 10 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Možnost výběru

barevné provedení

Barva nožiček

volitelné

Provedení

nožičky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

sedák

polyuretanová pěna T35

Další informace
Když si vyberete nábytek do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T35, neinvestujete jen do pohodlí, ale také do trvanlivosti a kvality. Tato vysoce kvalitní polyuretanová pěna T35 má optimální úroveň měkkosti a pružnosti. Poskytuje bezkonkurenční pohodlí při sezení, přizpůsobuje se Vašemu tělu a nabízí vynikající oporu zad a svalů. Díky své odolnosti si polyuretanová pěna T35 zachovává svůj tvar a pružnost i při intenzivním používání, což zaručuje dlouhotrvající pohodlí. Nedeformuje se ani nekroutí, což znamená, že si budete užívat pohodlí po mnoho let.

sedák

Bonellovy pružiny

Další informace
Bonellovy pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedadel čalouněného nábytku. Každá pružina je samostatně zabalena a spojena se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedadlo optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellovy pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich robustní konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

Rozkládání

ano

system Klik-Klak

Úložný prostor

Rozměry

175/16/78 cm

ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Mebel wolnostojący

ne

Montáž

vlastní

Doplňující informace

výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Pohovka rozkládací Wars

0,00

star star star star star

0 hodnocení


Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/pohovka-rozkladaci-wars-p-40090-1634-1634.html