Popis výrobku

Hledáte dokonalou komodu se třemi zásuvkami pro váš moderní obývací pokoj? Poznejte náš produkt - komodu Kalso v tmavě modré barvě s zlatými nožičkami.

Tato komoda je opravdovým klenotem v každém interiéru. Její tmavě modrá barva dodává prostoru hloubku a eleganci, zatímco zlaté nožičky přidávají luxusní nádech. Její šířka 150 cm, výška 80 cm a hloubka 41 cm ji činí ideální volbou pro každý obývací pokoj.

Naše komoda Kalso je vyrobena z kvalitní nábytkové desky s ABS hranou, která zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Kromě toho, dvířka s tichým zavíráním a kovové úchytky zaručují plynulé a tiché otevírání. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Komoda je navíc vybavena třemi zásuvkami s kuličkovými výsuvy a dvěma dvířky, která skrývají další úložný prostor s jednou poličkou. To vše vám poskytne dostatek místa pro uskladnění všech vašich věcí. Ať už hledáte styl, funkčnost nebo prostor pro uskladnění, tato komoda vám to všechno nabídne.

Vlastnosti produktu:

  • Pevná konstrukce → Tato komoda je vyrobena z kvalitní nábytkové desky, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči poškození. Díky tomu bude tento kus nábytku sloužit po mnoho let, přinášejíc vám dlouhodobou hodnotu a spokojenost.
  • Tiché zavírání → systém tichého zavírání dvířek přináší pohodlí a klid do vašeho obývacího pokoje. Už se nemusíte obávat hlasitých ran při zavírání dvířek komody, což je obzvláště užitečné v noci nebo když máte malé děti.
  • Úložný prostor → s rozměry 150 x 80 x 41 nabízí tato komoda dostatek prostoru pro uložení vašich věcí. Tři zásuvky poskytují flexibilitu při organizaci vašich předmětů, což usnadňuje udržování pořádku v obývacím pokoji.
  • Elegantní design → tmavě modrá barva korpusu a zlaté nožičky dodávají tomuto kusu nábytku luxusní vzhled. Tato komoda se stane středobodem každé místnosti a dodá vašemu interiéru kouzlo.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 150 cm,

  • výška: 80 cm,

  • hloubka: 41 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožek

zlatá

Barva přední části

tmavě modrá

Barva korpusu

tmavě modrá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ nožek

rám

Přední části

nábytková deska

Korpus

nábytková deska

Provedení

Hrana

ABS

Úchytky

kov

Zásuvkové pojezdy

kuličkové pojezdy

Zásuvkové pojezdy

spodní montáž

Zadní strana

deska HDF 3 mm

Systém otevírání zásuvek

úchytky

systém zavírání dvířek

tiché zavírání

Vybavení

Počet dvířek

2

Počet zásuvek

3

Počet polic

1

Počet výklenků

4

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

11 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

45 cm x 9 cm x 68 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

36 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

47 cm x 11 cm x 156 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

11 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

56 cm x 7 cm x 68 cm

Hodnocení zákazníků

/komoda-kalso-150-cm---tmave-modra---zlate-nozky-p-147650-1012-1012.html